Home / Fashion  / Η Savage X Fenty αθλητική σειρά είναι γεγονός!

Η Savage X Fenty αθλητική σειρά είναι γεγονός!

Η Rihanna επιστρέφει με μία νέα και φρέσκια προσθήκη! Η Savage X Fenty αθλητική σειρά έρχεται σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Adam Selman!

 

 

Λίγο μετά την ανακοίνωση για το Savage X Fenty Vol.4, η Rihanna μάς έκρυβε μία ακόμα έκπληξη. Η Savage X Fenty αθλητική σειρά είναι πραγματικότητα, ως επέκταση του brand της επωνυμίας εσωρούχων. Το εναρκτήριο drop περιλαμβάνει εντυπωσιακά activewear κομμάτια που εστιάζουν στη λειτουργικότητα. Από bras, medium ή high wasted, μέχρι ψηλόμεσα κολάν, ολόσωμες φόρμες και κορμάκια. Η ιδρύτρια του brand συνεργάστηκε με τον Adam Selman για μία collection σχεδιασμένη να φοριέται στο γυμναστήριο, στο σπίτι, αλλά και σε ότι περίσταση επιθυμείτε.

 

Savage X Fenty αθλητική

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους έχουν συνεργαστεί. Το 2014 ο Selman είχε αναλάβει την εμφάνιση της Riri στα βραβεία CFDA και το 2020 είχε σχεδιάσει μία Valentine’s Day συλλογή εσωρούχων για το brand. Κάθε κομμάτι από την καινούργια Savage X Fenty αθλητική σειρά είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που “αναπνέουν”. Για τον εορτασμό του drop κυκλοφόρησε και μία καμπάνια με τις Precious Lee, Avani Gregg, Elsa Stallings, Nelita Villezon, κ.ά.

 

 

“Θέλαμε να ξεπεράσουμε τα όρια για το πώς ορίζουμε τον αθλητισμό και τα αθλητικά ρούχα. Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να το κάνω αυτό από τον Adam. Συνδέσαμε τον αθλητισμό με το πώς κινούμαστε στη ζωή μας καθημερινά. Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται sexy, ξέγνοιαστοι και δυνατοί όταν βάζουν αυτά τα κομμάτια. Ο Adam είναι ο τέλειος σχεδιαστής για να πραγματοποιήσει αυτό το όραμα”, δήλωσε η Rihanna.

 

Savage X Fenty αθλητική

 

“Η Rihanna και εγώ έχουμε μια πλούσια ιστορία συνεργασίας. Όταν έμαθα για την ευκαιρία στο Savage X Fenty, ήξερα ότι ήθελα να παίξω έναν ρόλο στη νέα κατηγορία ενεργών ρούχων. Έχουμε τέτοια φανταστική ενέργεια, όταν δημιουργούμε μαζί. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για το όραμά της και για αυτό που έχει χτίσει ολόκληρη η ομάδα του Savage X Fenty. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του επόμενου κεφαλαίου!”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

www.savagex.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.