Home / Beauty  / Η Rosie Huntington Whitely μάς δείχνει το πιο glam festive make up look

Η Rosie Huntington Whitely μάς δείχνει το πιο glam festive make up look

Το supermodel Rosie Huntington Whitely ξέρει πώς να αποκτήσει το καλύτερο festive make up look.

 

Μετά από μια μεγάλη καριέρα στο modeling, η Rosie Huntington Whitely αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με τον κόσμο της ομορφιάς. Αποτελεί μεγάλη έμπνευση για εμάς, όχι μόνο μέσα από το εκπληκτικό της στυλ, αλλά και μέσα από τα beauty και make up tips που μοιράζεται. Πριν λίγες μέρες μοιράστηκε στα social media της ένα video στο οποίο μας δείχνει πώς να κάνουμε ένα φανταστικό festive make up look.

 

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν χρειαζόμαστε συνέχεια glam inspiration και βρήκαμε αυτήν που ψάχναμε στο insta της Rosie. Η ίδια ξεκινάει με καθαρισμό και skin care περιποίηση, καθώς γνωρίζει ότι είναι η βάση για ένα πετυχημένο και λαμπερό μακιγιάζ. Χρησιμοποιώντας προιόντα από το brand της Rosie Inc. μάς δίνει όλα τα βήματα για το πιο εορταστικό μακιγιάζ, που θα ταιριάξει με κάθε τύπο επιδερμίδας και μαλλιών, αλλά και κάθε outfit.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.