Home / Beauty  / Η Rihanna παρουσιάζει το νέο eye gel-cream για τo Fenty Skin

Η Rihanna παρουσιάζει το νέο eye gel-cream για τo Fenty Skin

Fenty Skin

Μια ακόμα προσθήκη στο beauty line, Fenty Skin, μας παρουσίασε η Rihanna, φροντίζοντας αυτή τη φορά για τα μάτια σας.

 

Μπορεί η Fenty Fashion να πάτησε παύση, αλλά το Fenty Skin εξακολουθεί να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά το αγαπημένο beauty brand της ασταμάτητης Rihanna λανσάρει ένα νέο προϊόν για τη φροντίδα των ματιών. Μια ολοκαίνουργια eye gel cream εγγυάται να αντιμετωπίσει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Το νέο προϊόν κυκλοφορεί με την ονομασία Flash Nap Instant Revival Eye Gel-Cream.

 

Courtesy of Fenty

 

Ενσωματώνει τη φιλοσοφία 2 σε 1. Από την μία βοηθάει στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και από την άλλη λειτουργεί και ως concealer. Χαρίζει στην ουσία ένα καταπραϋντικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Με μια λιπαρή υφή που μοιάζει με gel, η ελαφριά φόρμουλα του θρέφει το δέρμα, διατηρώντας το ενυδατωμένο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Περιλαμβάνει κάστανο, υαλουρονικό οξύ, ακακία και πράσινο τσάι. Τη νέα κρέμα συνοδεύει και ένα εύχρηστο εργαλείο για χαλαρωτικό μασάζ της περιοχής γύρω από τα μάτια. 

 

Courtesy of Fenty

 

“Ήθελα να δημιουργήσω την τέλεια κρέμα ματιών. Με μια εύχρηστη συσκευασία, ως μια φόρμουλα, που θα αντιμετώπιζε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους και θα λειτουργούσε και ως concealer. Έπρεπε να είναι ελαφρύ, καταπραϋντικό και αναζωογονητικό. Επιτρέψτε μου να πω ότι ναι, ΕΙΝΑΙ!”, δηλώνει η Rihanna.

 

Courtesy of Fenty

 

www.fentyskin.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.