Home / Fashion  / Η Rat & Boa δημιουργεί την τέλεια βαλίτσα διακοπών

Η Rat & Boa δημιουργεί την τέλεια βαλίτσα διακοπών

Έντονα χρώματα και τολμηρά prints κάνουν το τέλειο fashion combo στη νέα συλλογή της Rat & Boa, με θέα το εξωτικό Salvador της Βραζιλίας.

 

Κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Glastonbury, η Lila Moss επέλεξε να κάνει ένα fashion statement, υιοθετώντας το στυλ της μητέρας της από τα 90s. Το μοντέλο φόρεσε ένα ζευγάρι biker boots, συνδυάζοντάς το με ένα mini φόρεμα με print, το οποίο έφερε την υπογραφή της Rat & Boa. Αυτήν την εβδομάδα, το φόρεμα Beatriz έκανε το ντεμπούτο του.στην ιστοσελίδα του αγγλικού brand, μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια από τη νέα συλλογή Salvador.

 

 

Η νέα συλλογή Salvador περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία για τα.οποία φημίζονται οι ιδρύτριες της Rat & Boa, Valentina Muntoni και Stephanie Cara Bennett:.έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικη διάθεση και αισθησιασμό. Γυρισμένη στο φλογερό, γεμάτο ψυχή Salvador της Βραζιλίας, η ομώνυμη συλλογή αντικατοπτρίζει το έντονο πνεύμα της Λατινικής Αμερικής. Σε αυτή τη συλλογή οι φρέσκοι, απαλοί τόνοι δίνουν τη θέση.τους σε ηλεκτρισμένα χρώματα – μπλε της θάλασσας, hot pink αποχρώσεις, άλλα και acid green,.ενώ η επιλογή των υφασμάτων ήταν σκόπιμη, έτσι ώστε να θυμίζουν την άγρια φύση περιοχής.

 

 Rat & Boa

 Rat & Boa

 

Σίγουρα έχουμε μεγαλώσει με το brand. Το tagline μας είναι «τολμηρό και ζωηρό»,.οπότε μας αρέσει να έχουμε έντονα χρώματα και να είμαστε λίγο πιο παιχνιδιάρικοι με τα σχήματα,.αλλά νομίζω ότι έχουμε ωριμάσει με αυτό, οπότε τα ρούχα είναι πιο διαχρονικά. Θα παίζουμε πάντα με υφάσματα, καθώς αγαπάμε τις διαφάνειες”, ανέφερε η Valentina Muntoni σχετικά με τη νέα συλλογή.

 

Μάξι φορέματα, cover ups με prints και ruffle sets έρχονται να συμπληρώσουν.όχι μόνο τη Salvador collection της Rat & Boa, αλλά και την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada