Home / Beauty  / Η Rabanne κυκλοφορεί συλλογή αρωμάτων!

Η Rabanne κυκλοφορεί συλλογή αρωμάτων!

Rabanne

Με τίτλο La Collection Rabanne, η νέα συλλογή του οίκου κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει πολυτελή αρώματα!

 

Όταν ο οίκος Paco Rabanne έγινε ιδιοκτησία της Puig, έγινε ένα γενικότερο rebranding και άνοιξαν νέοι δρόμοι για τον οίκο. Πλέον ονομάζεται Rabanne και μετά τη σειρά μακιγιάζ, κυκλοφορεί και τη συλλογή La Collection Rabanne με αρώματα. Σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας, η δημιουργία, η οποία διήρκεσε τρία χρόνια, των luxury αρωμάτων είναι το πιο τολμηρό παιχνίδι τους μέχρι σήμερα. Από τις 18 Ιουλίου η Fine fragrence collection είναι διαθέσιμη στον επίσημο site, αλλά και στο πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου.

 

 

Μεγάλη προσοχή δόθηκε και στον σχεδιασμό του μπουκαλιού! Το μοτίβο που πρωταγωνιστεί είναι το γνωστό.the eight”, που δημιουργήθηκε και διαδόθηκε από τον Paco Rabanne τη δεκαετία του 1980. Ωστόσο, η εταιρεία τόνισε ότι ένας πελάτης δε θα αγοράσει ένα άρωμα μόνο από το design του μπουκαλιού. Πρέπει να “ερωτευτεί” και το άρωμα.

 

 

Γι αυτό και στρατολόγησε έξι κορυφαίους αρωματοποιούς! Τα αρώματα που προκύπτουν περιλαμβάνουν το Rose 1969, το οποίο έχει νότες μαύρου πιπεριού και πατσουλί και το Midnight Sex, που περιέχει άνθη πορτοκαλιάς και μυρίζει σαν καρύδα. Σκοπός της συλλογής αρωμάτων είναι να πει την ιστορία του οίκου και να τιμήσει την ομορφιά και την κληρονομιά του.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.