Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Pernille Teisbaek είναι η βασίλισσα του minimal

Η Pernille Teisbaek είναι η βασίλισσα του minimal

Η fashion influencer Pernille Teisbaek είναι η επιτομή του minimal και καθαρού styling, μία γνήσια ambassador του scandi style.

 

Η Pernille Teisbaek προέρχεται από τη Δανία και κάθε της post στο Instagram είναι και μία γιορτή του minimal scandi style. Κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα στο προφίλ της παρασύρεσαι από τις καθαρές γραμμές και τη δύναμη του απλού. Μπορεί να μετατρέψει και το πιο casual κομμάτι σε κάτι απίστευτα κομψό και πολυτελές. Εκτός από στυλίστρια και fashion influencer είναι και σχεδιάστρια. Είναι η creative director του οίκου Gia Borghini, ενός brand που είναι συνώνυμο του elegant and chic!

 

Σκοπός της ανάδειξης κάθε look της είναι να βοηθήσει το κοινό να αναδείξει και να κατανοήσει ένα minimal look. Η Pernille Teisbaek λατρεύει να δημιουργεί σύνολα που μένουν στον χρόνο, είναι διαχρονικά, μπορούν να σταθούν επάξια σε κάθε περίσταση και μπορεί η καθεμία από εμάς να τα φορέσει. Στόχος του feed της είναι να βρίσκει κάθε follower της έμπνευση τόσο για καθημερινές, όσο και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής του. Λατρεύει να ψάχνει vintage κομμάτια και να επαναχρησιμοποιεί τα ρούχα της ξανά και ξανά.

 
Δείτε τα looks της Pernille Teisbaek και υιοθετήστε και εσείς το εντυπωσιακό και πάντα elegant στυλ της.

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.