Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Nicola Coughlan μεταμορφώνεται σε μία σύγχρονη Αφροδίτη για τα Skims

Η Nicola Coughlan μεταμορφώνεται σε μία σύγχρονη Αφροδίτη για τα Skims

Nicola Coughlan
Η τηλεοπτική Penelope ποζάρει ως μία σύγχρονη Αφροδίτη για τη νέα καμπάνια των Skims, Midst Dreamy Florals.

 

Μπορεί η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του Bridgerton να έχει τελειώσει,.ωστόσο η Penelope συνεχίζει να μας απασχολεί και αυτήν τη φορά όχι ως Lady Whistledown. Η Nicola Coughlan γίνεται το νέο πρόσωπο των Skims, για χάρη της νέας καμπάνιας του brand, Midst Dreamy Florals.

 

Τα Skims ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την ηθοποιό αμέσως μετά το φινάλε του Bridgerton. Μέσα από τον φακό της εμβληματικής fashion photographer, Elizaveta Porodina, η Nicola Coughlan ζωντανεύει την ονειρική καμπάνια Midst Dreamy Florals. Η Coughlan ποζάρει ως μία σύγχρονη Αφροδίτη, φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Soft Lounge,.με την καμπάνια να θυμίζει τον αναγεννησιακό πίνακα του Botticelli, La nascita di Venere.

 

 

Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στην τελευταία καμπάνια των Skims!.Είμαι λάτρης του brand από την αρχή. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η σειρά τους αποτελούσαν τα ρούχα μου για όταν ήθελα να χαλαρώσω”,.ανέφερε η Nicola για τη σχέση της με το brand, προσθέτοντας: “Μου αρέσει που είναι ένα brand που κάνει τους πάντες να φαίνονται και να νιώθουν καταπληκτικοί. Τα στυλ Soft Lounge είναι απίστευτα κολακευτικά, άνετα και τόσο απαλά. Είτε τα φοράω στο σπίτι είτε στα γυρίσματα, αισθάνομαι πάντα απίστευτη μέσα στα Skims μου”.

 

 

Την ίδια στιγμή, η Kim Kardashian, συνιδρύτρια και Chief Creative Officer των SKIMS,.εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη νέα τους συνεργασία με την ηθοποιό, λέγοντας: “Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Nicola και του Bridgerton από την αρχή!.Η Nicola είναι μεγάλη έμπνευση στην οθόνη, και όχι μόνο, και πραγματικά έδωσε ζωή στην καμπάνια με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά και την ενέργειά της”.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada