Home / Men  / Η Naomi Campbell σε ρόλο fashion car model της BMW

Η Naomi Campbell σε ρόλο fashion car model της BMW

Η Naomi Campbell από supermodel έγινε για λίγο car model, αφού επιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο του νέου μοντέλου της BMW.

H Naomi Campbell περνά με ευκολία από τον ρόλο του supermodel σε αυτόν του car model, αφού αποτελεί το κεντρικό.πρόσωπο στη νέα καμπάνια του νέου οχήματος της BMW, XM Mystique Allure.

 

Το XM Mystique Allure δεν είναι ένα απλό όχημα. Δεν εμπνέεται από αφηρημένες ιδέες ή ταχύτητα, αλλά από την ίδια. την Campbell και το high fashion. Eίναι η πρώτη BMW που κατασκευάστηκε ποτέ από υλικά υψηλής μόδας. Το couture XM είναι ολοκληρωτικά βασισμένο στο διάσημο supermodel, ενώ ο ηχητικός σχεδιασμός της ηλεκτρικής του κίνησης. δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ Hans Zimmer.

 

 

Αφοσίωση, αποφασιστικότητα, ώθηση… Η Naomi Campbell και η BMW M μοιράζονται το ίδιο mindset. Η αποκλειστική. συνεργασία τους ξεκίνησε το 2023 με την καμπάνια για το λανσάρισμα της BMW XM, με την ονομασία “Dare to be You”. Το τελευταίο αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής συνεργασίας είναι η BMW XM Mystique Allure. Με αυτό το. show car, η M GmbH έχει δημιουργήσει έναν συνδυασμό  αυτοκινήτου και μόδας.

 

 

Η BMW XM και η Naomi Campbell είναι συνώνυμα, αφού με τον δικό τους τρόπο και οι δύο αμφισβήτησαν επανειλημμένα το συνηθισμένο, δημιούργησαν νέες εμπειρίες, σχεδίασαν με τόλμη και επαναπροσδιόρισαν τον κόσμο της. προοδευτικής πολυτέλειας. Αυτός ο συμπληρωματικός συνδυασμός είχε ως αποτέλεσμα τη μοναδική BMW XM Mystique Allure.

 

Για να μεταμορφώσουν την πιο τολμηρή BMW M σε καμβά έμπνευσης για τη ραπτική, χρησιμοποιήθηκαν. υφάσματα όχι μόνο για το εσωτερικό, αλλά και για το εξωτερικό, ντύνοντας το αυτοκίνητο με ένα τολμηρό. και πολυτελές “κοστούμι” κατά παραγγελία. Αυτό οδηγεί την εμβληματική σχεδιαστική γλώσσα του SAV. καθώς και το εξαιρετικά πολυτελές εσωτερικό σε ένα πρωτοφανές επίπεδο.

 

 

 

Ωστόσο, ένα όχημα με μια τόσο μοναδική σχεδιαστική γλώσσα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται ιδιαίτερο, αλλά θα πρέπει να. ακούγεται και ξεχωριστό. Εμπνευσμένος από το supermodel, ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer (“The Lion King”, “Dune”) δημιούργησε τον δικό του προσαρμοσμένο ήχο για το εσωτερικό και το εξωτερικό της BMW XM. MYSTIQUE ALLURE, ως μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.  Για πρώτη φορά, μια μονάδα M HYBRID βρίσκεται σε μοντέλο. της σειράς XM.  Το BMW XM Label Red είναι το πιο ισχυρό όχημα παραγωγής, που έχει εγκριθεί ποτέ για οδική χρήση στην ιστορία της BMW M GmbH.

 

Η παγκόσμια πρεμιέρα του show car στο Φεστιβάλ των Καννών είναι μια εκδήλωση που, σύμφωνα με τη Naomi Campbell και την M GmbH  είναι αφιερωμένη στην άνευ όρων αριστεία. Το fashion icon και sypermodel θα αποκαλύψει το μοναδικό Couture XM στο παγκόσμιο κοινό, κι εμείς ανυπομονούμε!

 

www.bmw-m.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath