Home / Cozyhome  / Η Minotti παρουσιάζει τη συλλογή Supermoon!

Η Minotti παρουσιάζει τη συλλογή Supermoon!

Supermoon

Το ιταλικό brand Minotti παρουσιάζει τη νέα συλλογή Supermoon, ένα καινούργιο αρθρωτό σύστημα καθισμάτων!

Πρωτόγνωρες και γλυπτικές φόρμες χαρακτηρίζουν το νέο αρθρωτό σύστημα καθισμάτων Supermoon της Minotti!.Σχεδιασμένη από τον Giampero.Tagliaferri και εμπνευσμένη από τα σεληνιακά φαινόμενα, η καινούργια συλλογή είναι ποιητικά επιβλητική! Το design των υποβραχιόνων και της πλάτης είναι το πιο statement κομμάτι των επίπλων, το στοιχείο που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Το Supermoon δημιουργήθηκε ως ένα ενιαίο έπιπλο με μία ισχυρή προσωπικότητα, ικανή να πολλαπλασιαστεί και να εξελιχθεί σε ευέλικτες διαμορφώσεις.

Supermoon

Όταν οι μονάδες του συστήματος ενώνονται μεταξύ τους δημιουργούν ένα διπλό γεωμετρικό και διακοσμητικό “όγκο”. Η δυνατότητα ενσωμάτωσης σεζλόνγκ, πάγκων και τραπεζιών σαλονιού -τα οποία ανήκουν στη συλλογή- με το κεντρικό και τελικό μέρος του καναπέ, του επιτρέπει να μπορεί να ενσωματώνεται τέλεια σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Παράλληλα, μπορεί να χωριστεί και να γίνει μία πρωτότυπη πολυθρόνα. Η ίδια γίνεται ο πρωταγωνιστής του χώρου, δίνοντας σε κάθε δωμάτιο μία ισχυρή και ξεχωριστή ταυτότητα. Ναι.

Minotti

Στη συλλογή συνυπάρχουν κομψότητα, επίσημη καινοτομία και μέγιστη άνεση. Η συνθετική ελευθερία του Supermoon υπογραμμίζει, παράλληλα, και τον αισθητικό αυτοπροσδιορισμό του. Ανακαλύψτε την εκπληκτική συλλογή μέσα από το official site! Ανακαλύψτετην εκπληκτική συλλογή μέσα από το official site και μπείτε.

Supermoon

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.