Home / Cozyhome  / Η Minotti άνοιξε νέο flagship store στο Mumbai

Η Minotti άνοιξε νέο flagship store στο Mumbai

To τρίτο κατά σειρά flagship store της Minotti στην Ινδία είναι γεγονός και περιμένει τους επισκέπτες του να δουν από κοντά τις νέες συλλογές.

Η Minotti ανοίγει ένα νέο κατάστημα “ναυαρχίδα” στη Βομβάη,.το τρίτο κατάστημα monobrand στην Ινδία και το δεύτερο, μετά από αυτό στο Ahmedabad, σε συνεργασία με την Design Italiano.

 

Το νέο flagship store βρίσκεται στην ιστορική συνοικία Fort, την εμπορική και καλλιτεχνική καρδιά της πόλης,. και συγκεκριμένα μέσα στο κτίριο Kitab Mahal, το οποίο χρονολογείται από τον 19ο αιώνα.

 

 

Μπαίνοντας από μια τοξωτή πόρτα, οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε ένα κομψό, ζεστό περιβάλλον,.όπου το νεοκλασικό στυλ των αυθεντικών αρχιτεκτονικών στοιχείων,.όπως η θολωτή οροφή και οι σιδερένιες κολώνες, συνδυάζεται με τους αισθητικούς κώδικες του brand.

 

Ο εσωτερικός σχεδιασμός, που δημιουργήθηκε από το Minotti Studio, εναλλάσσει έξυπνα τα χρώματα και τις εκλεπτυσμένες επιλογές υφής,.σε τέλεια αρμονία με το αρχιτεκτονικό πλαίσιο: το κεραμικό δάπεδο σε όψη σκυροδέματος συμπληρώνεται από το ξύλο βελανιδιάς της οροφής και την ξύλινη επένδυση.

 

Οι καθρέφτες και oι ανακλαστικές επιφάνειες που διακοσμούν τις καμάρες φωτίζουν και ενισχύουν τον χώρο,. δημιουργώντας μια αίσθηση βάθους και μια αλληλεπίδραση προοπτικών,.ενώ η διαδοχή μαύρων και λευκών στηλών σηματοδοτεί το διακριτικό όριο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 

 

Στο Minotti Mumbai, τρία σαλόνια best-seller προσθέτουν μια δυναμική αίσθηση στο χώρο: τα συστήματα καθισμάτων Connery, Twiggy και Dylan -το τελευταίο είναι ο πρωταγωνιστής της συλλογής 2023- όλα σχεδιασμένα από τον Rodolfo Dordoni.

 

 

Το κατάστημα φιλοξενεί επίσης δύο σαλόνια με το τραπέζι Oliver, συνοδευόμενα από τα καθίσματα Lars και Sendai από την Inoda+Sveje και τη συλλογή Torii Bold από το brand Nendo. Ο εξωτερικός χώρος “υποδέχεται” επίσης εμβληματικά στοιχεία,.όπως το σύστημα καθισμάτων Florida του Rodolfo Dordoni και η οικογένεια τραπεζιών Bellagio Outdoor του Gordon Guillaumier,.σε αρμονικό διάλογο με την οικογένεια καθισμάτων Lido Cord Outdoor της GamFratesi.

 

 

Το κατάστημα φιλοξενεί επίσης δύο ιδιωτικούς χώρους, που προορίζονται για την ανάπτυξη έργων εσωτερικής διακόσμησης και μια μεγάλη αίθουσα συσκέψεων στον πρώτο όροφο με το τραπέζι Linha στο κέντρο,.συνοδευόμενα από τα καθίσματα Daiki Studio του Marcio Kogan (studio mk27).

 

Το Minotti Mumbai by Design Italiano αποκαλύπτεται ως ένα αποκλειστικό μέρος που δημιουργήθηκε ειδικά για λάτρεις του design, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, ένα πραγματικό μέρος αναφοράς, έμπνευσης και συνομιλίας, όπου οι πολλές συλλογές και λύσεις της Minotti περιμένουν να ανακαλυφθούν.

 

www.minotti.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath