Home / Beauty  / Η MAC Locked Kiss συλλογή αλλάζει το lip game

Η MAC Locked Kiss συλλογή αλλάζει το lip game

Με την κυκλοφορία της MAC Locked Kiss συλλογής, το γνωστό brand καλλυντικών διαταράσσει τα δεδομένα του lip game!

Ανάλαφρη υφή και χρώμα που διαρκεί έως και 24 ώρες με την kissproof, transfer proof και αδιάβροχη σύνθεση. Το πολυτελέστερο και ανθεκτικότερο liquid lipstick. Τα MAC Cocmetics φέρνουν την επανάσταση στο lip game κυκλοφορώντας τη συλλογή Locked Kiss. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της νέα σειράς που την κάνουν τόσο ξεχωριστή; Που θα κάνουν τα χείλη σας να αντέξουν κάθε συνθήκη της καθημερινότητας; Ξεκινάμε με την 24ωρη ανάλαφρη υφή! Εξαιρετικά προσεγμένη matte σύνθεση σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεση, το χρώμα και την εφαρμογή.

Τα διπλής κάλυψης ultra refined pigments τυλίγουν τα χείλη σε ένα ενυδατικό πέπλο. Η σύνθεση περιέχει ένα θρεπτικό μείγμα με έλαιο από passion fruit, έλαιο καρύδας και βούτυρο καριτέ. Τόσο η εφαρμογή, όσο και η αφαίρεση της Locked Kiss σειράς είναι τόσο απλή που θα σας λύσει τα χέρια! Ακόμα και η high tech συσκευασία του είναι ιδιαίτερη, καθώς με το αεροστεγές καπάκι προστατεύει τη σύνθεση και διατηρεί τη φρεσκάδα του προϊόντος.

Το MAC Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour έρχεται σε μια πολυτελή σειρά αποχρώσεων που περιλαμβάνει κομψές γήινες αποχρώσεις, αλλά και διαχρονικά κόκκινα. Oι PDA-proof ροζ αποχρώσεις αποτελούν τους πιο γλυκούς τόνους της συλλογής, ενώ τα μοναδικά βιολετί και πορτοκαλί προσδίδουν ακαταμάχητη ένταση. Τέλος, δεν πρέπει να χάσετε το limited edition wave που έρχεται με en-vogue ζωηρά χρώματα στις πιο must-have αποχρώσεις.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.