Home / Beauty  / Η MAC Hyper Real αναβαθμίζει το skincare

Η MAC Hyper Real αναβαθμίζει το skincare

Η MAC Hyper Real είναι μία νέα skincare σειρά υψηλής απόδοσης, ειδικά διαμορφωμένη για να βελτιώσει την επιδερμίδα και να ενισχύσει το μακιγιάζ.

H νέα skincare σειρά  MAC Hyper Real της MAC είναι η νέα αγάπη των beautistas. Τα βασικά συστατικά της είναι το ανθεκτικό και σπάνιο εκχύλισμα ιαπωνικής παιώνιας που βελτιώνει ορατά τη λάμψη, η νιασιναμίδη που εξομαλύνει την επιδερμίδα και βοηθά στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, ενώ παράλληλα βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας μειώνοντας τη θαμπάδα, το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ που γεμίζει την επιδερμίδα, αλλά και τα επανορθωτικά ceramides.

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει το ενυδατικό serum Hyper Real Serumizer Skin Balancing, την ενυδατική κρέμα Hyper Real Skincanvas Balm και το καθαριστικό έλαιο Hyper Real Fresh Canvas. Φυσικά, για την εφαρμογή τους η MAC δημιούργησε και το κατάλληλο πινέλο, το  001 SERUM + MOISTURIZER BRUSH.

 

Πάμε να δούμε μαζί τα μοναδικά προϊόντα της skincare σειράς: 

 

HYPER REAL SERUMIZER™ SKIN BALANCING HYDRATION SERUM

Aυτή η υβριδική ενυδατική κρέμα-ορός εξισορροπεί, αναδομεί και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, για βελούδινη βάση που ακτινοβολεί, ενώ είναι σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται με ή χωρίς makeup. Η υψηλής απόδοσης σύνθεσή της περιέχει το Pro-4 Power Infusion Matrix™ της M·A·C με ανθεκτικό και σπάνιο εκχύλισμα ιαπωνικής παιωνίας, νικοτιναμίδιο για βελτίωση της υφής, υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και σφριγηλότητα, και κεραμίδια για τόνωση, προσφέροντας άμεσα και αποτελέσματα που διαρκούν.

Εμπλουτισμένη με πολύ μικρά, περλέ σωματίδια που διαχέουν το φως, η σύνθεση βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας και χαρίζει απαλή υγιή λάμψη. 

 


 

 

HYPER REAL SKINCANVAS BALM™ MOISTURIZING CREAM

Μια ενυδατική κρέμα που ενισχύει και προστατεύει τον δερματικό φραγμό άμεσα και μακροπρόθεσμα, ενώ παράλληλα καταπραΰνει και εμποδίζει την εμφάνιση ορατών ερεθισμών, χαρίζοντας βελούδινη απαλότητα και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα.

Αυτή η ανάλαφρη και απορροφητική κρέμα ενισχύει και προστατεύει τον δερματικό φραγμό,.χαρίζοντας πιο υγιή όψη στην επιδερμίδα. Καταπραΰνει και εμποδίζει τους ορατούς ερεθισμούς,.ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει για 24 ώρες, αποκαλύπτοντας μια σφριγηλή, βελούδινη επιδερμίδα με υγιή λάμψη. Το βούτυρο μάνγκο και το βούτυρο αβοκάντο που περιέχει,.προσφέρουν στην επιδερμίδα αίσθηση απαλότητας, θρέψη και περιποίηση.

 

 

 

HYPER REAL FRESH CANVAS CLEANSING OIL

Πρόκειται για ένα λάδι καθαρισμού που αφαιρεί απαλά, αλλά αποτελεσματικά το επίμονο μακιγιάζ,.τους ρύπους και τη μικροσκόνη, ενώ μαλακώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας υγιή, καθαρή λάμψη. Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα και τα μάτια.

Η ανάλαφρη, πολυτελής σύνθεση απλώνεται και ξεπλένεται με ευκολία χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Χαρίζει υγιή, καθαρή λάμψη και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα. Το ισχυρό αλλά ήπιο καθαριστικό εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας, λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα και βελτιώνει την υφή της.

Με ανθεκτικό και σπάνιο εκχύλισμα ιαπωνικής παιωνίας,.έλαια tsubaki, jojoba και ηλιανθόσπορου, καθώς και βιταμίνη E, το καθαριστικό με βάση το λάδι περιποιείται.την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο σφριγηλή. Και το καλύτερο; Δεν προκαλεί ακμή, δεν φράζει τους πόρους και είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, όπως και για τα μάτια.

 

 

 

001 SERUM + MOISTURIZER BRUSH

Επειδή είναι σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουμε τα skincare προϊόντα, η MAC δημιούργησε αυτό το. συνθετικό πινέλο, εγκεκριμένο από makeup artists και ειδικά σχεδιασμένο για την εφαρμογή προϊόντων περιποίησης. Το κυρτό πινέλο με γωνία διαθέτει λείες, μεταξένιες και πυκνές τρίχες,.φτιαγμένες να αγκαλιάζουν την επιδερμίδα για ακριβή εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση. Το πινέλο εφαρμόζει τον ορό, την κρέμα και το balm με απαλό μασάζ και χωρίς τραβήγματα, για μια τέλεια προετοιμασμένη βάση για makeup. Επιπλέον, παρέχει απαλή μικροαπολέπιση για μια φυσική, δροσερή, ρόδινη λάμψη. 

 

 

Aναζητήστε τη νέα σειρά MAC Hyper Real στο site και στα καταστήματα της MAC. 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath