Home / Beauty  / Η Lisa από τις Blackpink στην πρώτη της MAC collection

Η Lisa από τις Blackpink στην πρώτη της MAC collection

MAC καλλυντικά εμπνευσμένα από την pop star Lisa.

 

Courtesy of MAC

 

“Είμαι τόσο περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε μαζί. Μου αρέσει που η MAC μου έδωσε τη δημιουργική ελευθερία να ζωντανέψω τη δική μου σειρά μακιγιάζ! Αυτό είναι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα! Επέλεξα το μωβ και το glitter ως κύρια χρώματα για να δώσω μια μοντέρνα και λαμπερή αίσθηση. Φυσικά, η υπογραφή μου στη συσκευασία έπρεπε να είναι σε ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα, το κίτρινο. Αλλά αντί για κανονικό κίτρινο, πήγα με ένα ειδικό φθοριοκίτρινο για να αναπαραστήσω τα φώτα νέον που δίνουν μια δροσερή, χιπ-χοπ και αστική ατμόσφαιρα στη συλλογή”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

Courtesy of MAC

 

Η σειρά αποτελείται από μια παλέτα σκιών 12 πλαισίων με κοραλί, ροζ και χρυσές αποχρώσεις σε ματ, shimmer και glitter φινιρίσματα. Το Powder Kiss Liquid Lipcolor, ένα από τα μακιγιάζ σκηνής της Lisa, έρχεται σε τρεις νέες καθολικές αποχρώσεις, όπως “Rhythm ‘N’ Roses”, “Swoon For Blooms” και “Pink Roses”. Η σειρά ολοκληρώνεται με τα Brushstroke 24-hour Liners, Extra Dimension Skinfinish και Powder Blush.

 

Courtesy of MAC

 

www.maccosmetics.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.