Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Lily James είναι η best dressed της εβδομάδας

Η Lily James είναι η best dressed της εβδομάδας

Lily

Η ηθοποιός Lily James αναδείχθηκε ως η best dressed επώνυμη για την εβδομάδα που διανύσαμε. Δείτε τα τελευταία και φανταστικά looks της.

 

Τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες Cinderella, Baby Driver και Rebecca, αλλά και από τη σειρά Downtown Abbey. Τώρα, όλος ο κόσμος μιλάει για τη φανταστική μεταμφίεση της στη σειρά Pam & Tommy. Η Lily James υποδύεται την Pamela Anderson στην καινούργια mini σειρά του Hulu, μαζί με τον Sebastian Stan, που υποδύεται τον Tommy Lee. Η σειρά έχει προκαλέσει συζητήσεις και ποικίλες αντιδράσεις, ωστόσο οι ερμηνείες των δύο ηθοποιών σχολιάζονται αρκετά θετικά. Μεγάλη έκπληξη έχει προκαλέσει το πώς η χαμηλών τόνων Lily είναι απίστευτα ίδια με την Pamela Anderson, μετά τη μεταμόρφωση της.

 

Για την προώθηση της σειράς, η Lily James εμφανίστηκε με μερικά υπέροχα outfits. Ο υπέροχος κορσές – blazer στην επίσημη πρεμιέρα, το power suit by Versace, αλλά και τα stylish total black outfits. Η ίδια, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις της, ψηφίστηκε δίκαια η best dressed αυτής της εβδομάδας. Όμορφη, χαμογελαστή και με ταλέντο, σου δείχνει πώς να ντυθείς δυναμικά και με κομψότητα. Take notes!

 

Συγκεντρώσαμε όλα τα outfits της Lily γι’ αυτήν την εβδομάδα που διανύσαμε. Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CZqTOSdDZB9/

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.