Home / Men  / Η Levi’s “σπάει” τα στερεότυπα των φύλων!

Η Levi’s “σπάει” τα στερεότυπα των φύλων!

Η Levi’s συνεργάστηκε με το καναδέζικο brand 3.PARADIS για μια συλλογή, απαλλαγμένη από στερεότυπα.

Η Levi’s και το fashion brand 3.PARADIS, που έχει ως έδρα το Μόντρεαλ, συνεργάστηκαν για το λανσάρισμα μιας ιδιαίτερης denim συλλογής, με “σημαία” της την ενότητα και την ελευθερία.

 

Αυτή η gender-neutral συλλογή έχει ως στόχο της να μιλήσει για την προσωπική έκφραση και την ειρήνη,.μέσα από μία καμπάνια μοναδικής αισθητικής. 
 
 
 
 

Όπως είπε ο ιδρυτής της 3.PARADIS, Emeric Tchatchoua, Όταν η ομάδα της Levi’s μου πρότεινε να συνεργαστούμε για μια capsule συλλογή, σκέφτηκα αυτόματα να το εκμεταλλευτώ ως μία καλή ευκαιρία,.για να διαδώσουμε το μήνυμά μας και να τονίσω την ιδέα της ενότητας,.ειδικά στο σημερινό κοινωνικό κλίμα, παρουσιάζοντας ανθρώπους κάτω από μια ενιαία ομπρέλα και δείχνοντας ότι, παρά τις ατομικές μας διαφορές, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Είμαστε όλοι ένα. Ο κύριος σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι, επίσης,.να γιορτάσει και να εκδηλώσει την ελευθερία. Πρόκειται για την απελευθέρωση και την αυτοέκφραση”.

 

 
Αυτή η συλλογή αποτελείται από μια σειρά εμβληματικών denim κομμάτιών της Levi’s,.ανάμεσά τους τα κλασικά τζιν 501, το αγαπημένο trucker jacket και τα πουκάμισα Jackson. Αυτά τα κομμάτια φέρουν το χαρακτηριστικό μοτίβο. του περιστεριού, πάνω σε όλα τα πετροπλυμένα και σκούρα τζιν ρούχα της συλλογής.

 

Η Levi’s®️ By 3.PARADIS capsule collection είναι διαθέσιμη online στο επίσημο site της Levi’s®️ και της 3.PARADIS. 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath