Home / Beauty  / Η Lancôme κυκλοφορεί μία Emily in Paris themed collection

Η Lancôme κυκλοφορεί μία Emily in Paris themed collection

Bienvenue to Paris! Λίγο πριν την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του Emily in Paris, η Lancôme κυκλοφορεί μια συλλογή εμπνευσμένη από την πετυχημένη σειρά.

 

 

We will always have Paris! Η σειρά που μας έκανε να λατρέψουμε το παριζιάνικο στυλ όσο καμία, τώρα πρωταγωνιστεί την καινούργια και εκπληκτική συλλογή της Lancôme x Emily in Paris. Στις 22 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του πετυχημένου show και το beauty brand για να απαλύνει την αγωνία μας συνεργάζεται με τους συντελεστές και μας ενθουσιάζει.

 

 

Αποτελεί μία ρομαντική, γοητευτική, αυθόρμητη, elegant και girly συλλογή που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ της Emily. Περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σώματος. Μία make up bag με καρδιές, τον Πύργο του Άιφελ και την υπογραφή της πρωταγωνίστριας συμπληρώνουν την ονειρεμένη συλλογή.

 

 

Κορυφαίο item η παλέτα σκιών με 12 αποχρώσεις, συνδυασμένη με την Monsieur Big μάσκαρα που προσφέρει “πουπουλένιο” όγκο. Δώστε στα χείλη σας a touch of a French kiss με τα κραγιόν ή τολμηρές κόκκινες αποχρώσεις ή σε ρομαντικές ροζ.

 

 

Μετά από μια κουραστική μέρα μακιγιάζ, περιποιηθείτε το δέρμα σας με τον ορό Advanced Génifique για πιο δυνατή και υγιή επιδερμίδα. Ολοκληρώνει τη συλλογή το Idôle Eau De Parfum, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα γλυκό άρωμα με μια πινελιά τριαντάφυλλου.

 

 

Do it like a true French Girl, ανακαλύπτοντας την εντυπωσιακή συλλογή εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.