Home / Fashion  / Η Lacoste γιορτάζει 90 χρόνια!

Η Lacoste γιορτάζει 90 χρόνια!

Η Lacoste μετρά 90 χρόνια, μέσα από τις diverse κοινότητες που έχει χτίσει! Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και γιορτάζει την 90η επέτειό της.

 

Πριν από 90 χρόνια, το 1933, ο René Lacoste μαζί με τον André Gillier, πρόεδρο μιας μεγάλης εταιρείας πλεκτών, ίδρυσαν μια εταιρεία για τη σειρά ρούχων του. Η πρώτη πρόταση του brand ήταν το signature λογότυπο με τον πράσινο κροκόδειλο, όπως το ξέρουμε όλοι, το οποίο είναι κεντημένο σε μπλουζάκια τένις και golf. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα ενδύματα στην ιστορία, που έφερε ένα ορατό λογότυπο ως μέρος του ίδιου του σχεδίου. Με το ίδιο επιχειρηματικό πνεύμα, που ώθησε τον ιδρυτή να κάνει τη.LACOSTE μία από τις κορυφαίες μάρκες αθλητικών ειδών εκείνα τα χρόνια, ο ηγετικός ρόλος της μάρκας στον κόσμο του street style αναδείχθηκε στο party της Νέας Υόρκης, με πολλούς δημοφιλείς καλλιτέχνες της παγκόσμιας showbiz να παρελαύνουν στην καρδιά του Μανχάταν.

Η Lacoste.

 

Αρχές φθινοπώρου και η Lacoste μαζί με την Pelagia Kolotouros, την Ελληνοαμερικανίδα Creative Design.Director του brand, παρουσίασαν για πρώτη φορά το δημιουργικό της όραμα με νέα σχέδια και γραμμές, φορεμένες από τους ambassadors του brand, όπως οι.Venus Williams, Irina Shayk, Devonte Hynes, Jeon Somi και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες και επαγγελματίες διεθνούς ακτινοβολίας.

 

 

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μια γεύση από το πρώτο μου καλλιτεχνικό όραμα και την ερμηνεία μου για τους κώδικες αυτού του εμβληματικού Οίκου, που συνδυάζει τόσο εύστοχα και μοναδικά την κληρονομιά με το σήμερα. Μέσα από αυτά τα looks, δίνεται η δυνατότητα ανάδειξης των επιρροών του αθλητισμού στο brand, ενώ παράλληλα αποδίδεται μια πιο δυναμική και αισθησιακή θηλυκότητα”, δήλωσε η σχεδιάστρια.

 

 

Η Lacoste γιορτάζει τα 90 της χρόνια μέσα από τις diverse κοινότητες που έχει χτίσει. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διαμορφώνοντας το brand μέσα από το πάθος, την αυθεντικότητα και το μοναδικό στυλ της. Στόχος της είναι να χτίσει έναν άμεσο διάλογο μεταξύ των communities και του brand.

 

www.lacoste.gr

 

Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης Lacoste διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Notos Com Holdings.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.