Home / Beauty  / Η Kim Kardashian μάς συστήνει το SKKN

Η Kim Kardashian μάς συστήνει το SKKN

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε τη δημιουργία του SKKN by Kim, με σκοπό να νιώθουν όλοι αυτοπεποίθηση με το δέρμα τους.

 

 

Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει την Kim Kardashian. Η τηλεπερσόνα επεκτείνει όλο και περισσότερο τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της. Το brand της SKIMS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα των τελευταίων ετών, με δισεκατομμύρια έσοδα. Τώρα, αποφάσισε να κάνει την επανεμφάνισή της στον κόσμο της ομορφιάς, ανακοινώνοντας τη δημιουργία του brand SKKN by Kim. Πριν κάποιο χρονικό διάστημα είχε ανακοινώσει ότι το KKW Beauty θα έκλεινε. Ήθελε μαζί με την ομάδα της να επικεντρωθεί σε νέες φόρμουλες, πιο σύγχρονες, πιο καινοτόμες και πιο βιώσιμες.

 

 

“Σε όλες τις επιχειρηματικές μου προσπάθειες, τροφοδοτήθηκα από το πάθος μου να καλύψω τα κενά στην αγορά με εξειδικευμένα και αγαπημένα προϊόντα, που βασίζονται στην απόδοση. Και έχω την ίδια ώθηση και προσέγγιση μαζί με την ομάδα μου στη δημιουργία μιας μάρκας-κληρονομιά για την περιποίηση του δέρματος. Αυτό που ξεκίνησε ως διάγνωση ψωρίασης έγινε ο καταλύτης. Ξεκίνησα ένα ταξίδι ανακαλύψεων για την περιποίηση της επιδερμίδας, που με ενέπνευσε να μάθω περισσότερα για το δέρμα μου και πώς να το φροντίζω. Η συνεργασία με μερικούς από τους κορυφαίους δερματολόγους και αισθητικούς όλα αυτά τα χρόνια, μου έδωσε την απίστευτη ευκαιρία να μάθω από την τεχνογνωσία τους. Ήξερα ότι έπρεπε να μοιραστώ τα μαθήματά μου”, δήλωσε η Kim.

 

 

Το SKKN by Kim θα παρουσιάσει μια λίστα προϊόντων με εννέα hero mix and match products. Cleanser, toner, απολεπιστικό, ορός υαλουρονικού οξέος, ορός βιταμίνης C, ενυδατική κρέμα, κρέμα ματιών, σταγόνες λαδιού και ένα νυχτερινό λάδι. Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του beauty brand.

www.skknbykim.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.