Home / Cozyhome  / Η IKEA γιορτάζει τα 80 χρόνια Nytillverkad

Η IKEA γιορτάζει τα 80 χρόνια Nytillverkad

IKEA

Με βλέμμα στο μέλλον και με την ικανότητα να ταξιδεύει στο παρελθόν, η IKEA κυκλοφορεί νέα συλλογή που γιορτάζει τα 80 χρόνια Nytillverkad! Ανακαλύψτε ποια κομμάτια ανανέωσε!

Η IKEA

Μια από τις ιστορικότερες συλλογές του γνωστού home brand γιορτάζει 80 χρόνια κυκλοφορίας. Η Nytillvekad collection εμπνέεται από τις δεκαετίες του 60 και του 70 και αποτυπώνει τα αισιόδοξα συναισθήματα της περιόδου μέσα από πολύχρωμα μοτίβα λουλουδιών. Για να κυκλοφορήσει την τέταρτη συλλογή, η IKEA ζήτησε τη βοήθεια των σχεδιαστών Gillis Lundgren, Charlotte Rude, Hjördis Olsson-Une και.Göta Trägårdh για την παραγωγή νέων εκδόσεων.

Η IKEA

Ένα από τα εμβληματικά κομμάτια που ανανεώνονται είναι η πολυθρόνα.ÖNNESTAD, με εύκολη σχεδίαση και χαλύβδινο σωλήνα, η οποία έκανε τον ντεμπούτο της το 1972. Τώρα, ενημερώθηκε με ατσάλι υψηλής αντοχής για πιο ελαφριά σύνθεση, διατηρώντας την ίδια λειτουργικότητα και ποιότητα. Μέσα από τα καινούργια κομμάτια το brand αποδεικνύει την ικανότητά του να ταξιδέψει στο παρελθόν. Έτσι εμπνέεται και έπειτα στρέφει το βλέμμα στο μέλλον.  Για να κυκλοφορήσει την τέταρτη συλλογή, η IKEA ζήτησε τη βοήθεια των σχεδιαστών.

Η IKEA

Στην καινούργια συλλογή της ΙΚΕΑ θα βρείτε το κρεμαστό αμπαζούρ DYKARKLOCKA, το τραπεζάκι GARNANÄS, το stand φυτών PRIMÄRSKOG και πολλά ακόμα κομμάτια. Το τέταρτο drop της εορταστικής συλλογής θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στα καταστήματα και στο official site την 1η Απριλίου.

Η IKEA

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.