Home / Cozyhome  / Η Hansgrohe παρουσιάζει τη συλλογή Locarno

Η Hansgrohe παρουσιάζει τη συλλογή Locarno

Hansgrohe

Ανακαλύψτε την ολοκαίνουργια Locarno collection, της Hansgrohe, αφιερωμένη στο μπάνιο και την κουζίνα.

 

Συνώνυμο της πολυτέλειας και της ποιότητας, εδώ και πολλά χρόνια, η Hansgrohe μας δίνει μια γεύση από την ολοκαίνουργια συλλογή της. Το brand, ως ένας κορυφαίος κατασκευαστής ειδών μπάνιου και κουζίνας, παρουσιάζει τη νέα Locarno collection. Με ένα στυλ γεωμετρικό, και ταυτόχρονα νοσταλγικό, υπόσχεται να δώσει μια νέα πνοή στο σπίτι σας. Τα εξαγωνικά σχέδια και τα τολμηρά φινιρίσματα φέρνουν στοιχεία Art Deco, με μια κομψότητα, που θα μεταμορφώσει τελείως το δωμάτιο. Συνεργάστηκε με το brand Phoenix Design, για να δώσει ζωή στο όραμα της.

 

Courtesy of Design Milk

 

“Κατά τη διάρκεια όλου του έργου, επικεντρωθήκαμε με συνέπεια στην επιείκεια, την οικειότητα, την ανθρωπότητα και την καθημερινή χρησιμότητα. Εμπνευστήκαμε από την ποίηση και το ρομαντισμό των περασμένων εποχών και την ευχαρίστηση και την πολυτέλεια του well being, δηλώνει ο Andreas Diefenbach.

 

Courtesy of Design Milk

 

Η Locarno διαθέτει μια ολόκληρη σειρά μπάνιου από: βρύσες, αξεσουάρ και εξαρτήματα ντουζ. Για το ντουζ θα βρείτε θερμοστατικά, κλιπ ισορροπίας, μπάρες τοίχου και βραχίονες. Επίσης, περιλαμβάνεται ένα ρωμαϊκό set μπάνιου και πολλά αξεσουάρ για διακόσμηση. Προχωρώντας στην κουζίνα, συνδυάζονται και εκεί κλασσικές νότες design με σύγχρονη τεχνολογία. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στη βρύση Semi Pro και High Arc, στις οποίες επιτρέπεται να ξεκινήσετε και να σταματήσετε το νερό, με το πάτημα ενός κουμπιού. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται νερό και χρόνος. Και οι δύο χώροι έχουν ως κυρίαρχο χρωματικό συνδυασμό το διαχρονικό ασπρόμαυρο, σε γεωμετρικά σχέδια, με μαρμάρινες λεπτομέρειες.

 

Courtesy of Design Milk

 

Ανακαλύψτε τη Locarno συλλογή εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.