Home / Fashion  / Η Hailey Bieber είναι η star της καμπάνιας Time to Dare του Jimmy Choo

Η Hailey Bieber είναι η star της καμπάνιας Time to Dare του Jimmy Choo

Η Hailey Bieber σε μια ακόμα high fashion καμπάνια, αυτή τη φορά για τον Jimmy Choo και την Time to Dare Fall καμπάνια του.

 

 

Η Hailey Bieber έφτασε στην κορυφή του κόσμου για τη νέα Time to Dare φθινοπωρινή καμπάνια του Jimmy Choo. Αυτή η σεζόν σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το brand και η αδιαμφισβήτητη κομψότητα της Hailey είναι η ιδανική προσθήκη για τη σύγχρονη εποχή του brand.

 

Courtesy of Jimmy Choo

 

Η Time to Dare καμπάνια αφορά τον τέλειο συνδυασμό τολμηρών σχημάτων και φωτεινών χρωμάτων, ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας. Από το γραφείο μέχρι το night out. Γοητευτική, όπως πάντα, και με αυτοπεποίθηση, η Hailey καταφέρνει να αγκαλιάσει τη νέα συλλογή και να αναδείξει φυσικά και κομψά το φθινοπωρινό στυλ. Παπούτσια, τσάντες και γυαλιά ηλίου.

 

 

“Η Hailey είναι η ενσάρκωση του πνεύματος του Jimmy Choo σήμερα. Λαμπερή, σέξι, σαγηνευτική, τολμηρή και σίγουρη.Ενσωματώνει τέλεια το DNA που είναι ο πυρήνας της μάρκας μας”,  δήλωσε η Sandra Choi Creative Director του Jimmy Choo. 

 

Courtesy of Jimmy Choo

 

www.jimmychoo.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.