Home / Fashion  / Η Gucci X Comme des Garçons τσάντα είναι η νέα it bag

Η Gucci X Comme des Garçons τσάντα είναι η νέα it bag

 Αποτέλεσμα της Gucci X Comme des Garçons συνεργασίας, η νέα shopper τσάντα.

 

Η Gucci X Comme des Garçons συνεργασία ανακοίνωσε την καινούργια it shopper bag που δημιούργησαν οι δύο οίκοι. Αντιπροσωπεύει την τέλεια ενσάρκωση της αμοιβαίας και ξεχωριστής αισθητικής των δυο τους, η οποία οδηγείται από την κοινή επιθυμία τους για εξερεύνηση καινοτόμων οραμάτων. Οι εντυπωσιακές και καινούργιες τσάντες είναι το τρίτο drop αυτής της συνεργασίας. Πρόκειται για ένα μοναδικό αποτέλεσμα που συνδύασε τα λογότυπα και των δυο brands.

 

Courtesy of Gucci X Comme des Garçons

 

H νέα tote bag διαθέτει το κλασικό στυλ του Comme des Garçons με την κατακόρυφη πράσινη και κόκκινη λωρίδα Web της Gucci. Το εξωτερικό της τσάντας εναρμονίζεται τέλεια με το εσωτερικό, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα floral print.

 

 

Με την κατακόρυφη κορδέλα προστίθεται μια τολμηρή λεπτομέρεια. Θυμίζει την ιππική ιστορία του οίκου, η οποία βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη σύγχρονη και minimal εμφάνιση του τωρινού αγοραστή. Σήμερα, ο βιομηχανικός σχεδιασμός συναντάει την ποιητική διακόσμηση.

 

Courtesy of Gucci X Comme des Garçons

 

Κάθε τσάντα που δημιουργήθηκε συνδυάζει το παλιό με το νέο, ως αποτέλεσμα της αναζήτησης ιδεών που υπερβαίνουν τα όρια του χρόνου και του χώρου. Δε θεωρείται μια απλή συνεργασία, ούτε μια απλή τσάντα. Είναι ένα κομμάτι ιστορικό που προέκυψε από μια ξεχωριστή διαδικασία.

 

www.gucci.com

www.comme-des-garcons.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.