Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Greta Lee κάνει το ντεμπούτο της στον Calvin Klein

Η Greta Lee κάνει το ντεμπούτο της στον Calvin Klein

Greta Lee
Μία ακόμα καλλιτέχνης μπαίνει στην οικογένεια Calvin Klein! Η ηθοποιός Greta Lee κάνει το ντεμπούτο της στο brand, πρωταγωνιστώντας στη FW24 καμπάνια.

Γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στη σειρά The Morning show και στην ταινία Past Lives, η Greta Lee είναι ένα από τα rising stars της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Ως επακόλουθο της ανοδικής πορείας της, μπήκε στον κόσμο της μόδας και άρχισε τις πρώτες της συνεργασίες. Είναι ένα από τα πρόσωπα της Loewe- του πιο δημοφιλούς brand για το 2024- και τώρα έκανε το ντεμπούτο της στον Calvin Klein.

Πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του brand για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024. Αποθανατίστηκε από τον φακό του Mert Alas παρουσιάζοντας μία εκδοχή του εαυτού της που δεν έχουμε δει ξανά. Η ευρύτερη καμπάνια εμπνέεται από την ενέργεια της πόλης, προβάλλοντας τα εξής pieces:.Modern Cotton Air, Modern Cotton Lace και New Tonal Logo.

Greta Lee

“Το να είμαι μέρος αυτής της καμπάνιας σημαίνει πολλά για εμένα. Δουλεύοντας με τον Mert και την ομάδα του Calvin Klein και ντυμένη σχεδόν αποκλειστικά με εσώρουχα του brand, απέκτησα αυτήν την αίσθηση εμπιστοσύνης, ενδυνάμωσης και ευγνωμοσύνης για τη ζωή μου, την οικογένειά μου και το σώμα μου. Ήταν μια ριζοσπαστική και συναισθηματική εμπειρία για μένα και είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό”, δήλωσε η Greta Lee.

www.calvinklein.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.