Home / Beauty  / Η Gelcare συνδέει τέχνη με μανικιούρ

Η Gelcare συνδέει τέχνη με μανικιούρ

Gelcare

Η Gelcare γεννήθηκε από το περίφημο ινστιτούτο νυχιών Le Manoir και τώρα κυκλοφόρησε μία εντυπωσιακή συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι.

 

 

Αυτά τα πανέμορφα χρώματα θα φέρουν την άνοιξη και το καλοκαίρι στα νύχια σας. Η μάρκα Gelcare η οποία γεννήθηκε από το αγαπημένο και περίφημο ινστιτούτο Le Manoir από το Μόντρεαλ το 2019 καθιερώθηκε ως μια εξειδικευμένη μάρκα νυχιών. Με πίστη στην αυθεντικότητα και την ατομικότητα ξεχωρίζει καθώς είναι απαλλαγμένο από τις 10 κορυφαίες επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία νυχιών. Κυκλοφόρησε μία υπέροχη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, φέρνοντας τα καλύτερα και πιο hot χρώματα.

 

 

Αυτή η collection της Gelcare κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την καλλιτέχνιδα Gab Bois. Η artist είναι γνωστή για το δημιουργικό της ταλέντο στη φωτογραφία. Μεταμορφώνει καθημερινά αντικείμενα σε μία αξέχαστη στιγμή που προκαλεί σκέψη. Δημιούργησε 10 εικόνες για την καμπάνια που αντιπροσωπεύουν κάθε ένα από τα νέα χρώματα της συλλογής. Ζωηρά χρώματα, όπως το Art Deco Mint και το Sunny Side up.

 

Gelcare

 

Συνδέει μία απόχρωση με ένα πιάτο sushi ή μία τσάντα γεμάτη από φρούτα. Ιδιαίτερες εικόνες και φανταστικά χρώματα κάνουν την καμπάνια να ξεχωρίζει και να αποτυπώνεται αβίαστα στο μυαλό σου. Μία καινούργια συλλογή από βερνίκια νυχιών μπορεί να γίνει μία έκθεση φωτογραφίας. Χάρη στη Gelcare.

 

Gelcare

 

lemanoir.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.