Home / Beauty  / Η Foreo κηρύσσει τον πόλεμο στην ακμή!

Η Foreo κηρύσσει τον πόλεμο στην ακμή!

Με την καινούργια καινοτομία Espada BHA+PHA Blemish solution η Foreo έρχεται για να αντιμετωπίσει την ακμή!

 

Η ακμή είναι ο όγδοος πιο διαδεδομένος δερματολογικός προβληματισμός παγκοσμίως. Πολλές έρευνες μαρτυρούν ότι το αίσθημα της ντροπής πάει μαζί με το πρόβλημα της ακμής. Ο κίνδυνος το να παρουσιάσουν μείζονα καταθλιπτική διαταραχή οι ασθενείς με ακμή αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η FOREO, αποφασισμένη στην αποστολή της να δώσει στους ανθρώπους αυτοπεποίθηση και να προάγει την ψυχική υγεία, μόλις παρουσίασε την τελευταία καινοτομία του brand. Το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution, που θα υπερ-ενισχύσει τόσο τη ρουτίνα περιποίησης κατά της ακμής, όσο και την αυτοπεποίθησή σας.

 

 

Η FOREO προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην ανάπτυξη της πιο αποτελεσματικής ρουτίνας περιποίησης για τις επιδερμίδες με τάση ακμής. Το brand είναι γνωστό για την ESPADA, μια εγκεκριμένη από τον FDA ιατρική συσκευή που κλινικά έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά την επιδερμική ακμή. Η διπλή ισχύς του εστιασμένου με λέιζερ blue LED light και των δονήσεων T-Sonic™ καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή βαθιά στην επιδερμίδα. Εξαφανίζει τα σπυράκια και τις κηλίδες. Παράλληλα μειώνει τις ατέλειες και τη φλεγμονή, ρυθμίζοντας συγχρόνως την παραγωγή σμήγματος.

 

 

 

Το ήδη αναγνωρισμένο ESPADA, μόλις ενισχύθηκε με τη νέα προσθήκη το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution. Το μοναδικό τζελ κατά της ακμής στον κόσμο που σχεδιάστηκε για να ενεργοποιείται με το blue LED light και τις δονήσεις T-Sonic™. Με σύνθεση που περιέχει μια ισχυρή δόση 2% σαλικυλικού οξέος και Witch Hazel, ξεβουλώνει αποτελεσματικά τους πόρους και απολεπίζει ήπια. Η ενεργή φλεγμονή αντιμετωπίζεται από τη νιασιναμίδη. Το έλαιο τεϊόδεντρου συρρικνώσει γρήγορα το μέγεθος των ατελειών και να σβήνει. Να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού καθώς και στην ελαχιστοποίηση μελλοντικής εμφάνισης ακμής. Ανακαλύψτε το νέο επαναστατικό product και βάλτε τέλος στην ακμή!

 

 

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.