Home / Fashion  / Η Ferrari μπήκε στον κόσμο της μόδας

Η Ferrari μπήκε στον κόσμο της μόδας

Ο Creative director της Ferrari, Rocco Iannone, αποφάσισε να δημιουργήσει μια γυναικεία και ανδρική συλλογή, βάζοντας το brand στον κόσμο της μόδας.

 

 

Η παγκοσμίου φήμης και πολυτελή μάρκα αυτοκινήτων Ferrari κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή ρούχων, για άνδρες και γυναίκες. Ο Creative director του brand θέλησε να προσφέρει στους  θαυμαστές μια αναγνωρίσιμη συλλογή με την αισθητική της εταιρείας και ένα φουτουριστικό πλεονέκτημα. Θέλησε να δώσει κάτι το διαφορετικό, κάτι το ξεχωριστό.

 

 

Με επιρροές από τον Giorgio Armani, Dolce & Gabbana και Pal Zileri κυκλοφόρησε μια εξελιγμένη συλλογή, που μοιάζει με υψηλή ραπτική, δεδομένου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε. Το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό με τα μοντέλα να περπατάνε κάτω από έναν διάδρομο στη γραμμή συναρμολόγησης της Ferrari. Στο show συμμετείχαν τα μοντέλα Mariacarla Boscono και Natalia Vodianova. Soundtrack, ειδικά σχεδιασμένο για τη συλλογή, και ειδικά εφέ φωτισμού αποτύπωσαν την αίσθηση και την ενέργεια της υψηλής ταχύτητας.

 

 

Οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από το ανθρώπινο σώμα, τις αναλογίες, τη γεωμετρία και την ανατομία. Τολμηρά και ευκολοφόρετα σχέδια, για κάθε εποχή του χρόνου και κάθε στυλ. Ο σχεδιαστής “έπαιξε” με τα αντανακλαστικά στοιχεία και τις ιριδίζουσες επιφάνειες, με βασικό χρώμα το κόκκινο, το κίτρινο, το μπλε και το πράσινο. Όπως δήλωσε, η Ferrari είναι pop και έχει μεγάλη κληρονομιά, αλλά και μεγάλο μέλλον.

 

 

Photos Courtesy: Ferrari

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.