Home / Fashion  / Η Fear of God σε μία eternal collection!

Η Fear of God σε μία eternal collection!

Το brand Fear of God του Jerry Lorenzo επιστρέφει με ένα ακόμα drop της συλλογής με τίτλο Eternal Collection!

 

 

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Fear of God μάς εισήγαγε στον κόσμο της Eternal Collection! Μία μινιμαλιστική αιώνια συλλογή που περιλαμβάνει κομμάτια διαχρονικά και απίστευτα κομψά. Αυτόν τον μήνα κυκλοφόρησε το δεύτερο drop αυτής της πετυχημένης συλλογής, για να μας συντροφέψει τον χειμώνα του νέου έτους. Ως επέκταση της πρώτης κυκλοφορίας, η δεύτερη σειρά αποτελείται και πάλι από πολυτελή είδη γκαρνταρόμπας. Το chic brand εστιάζει στην ποιότητα και την εφαρμογή με μία μινιμαλιστική αισθητική.

 

 

 Fear of God

 

Κάθε κομμάτι της Eternal Collection της Fear of God είναι ταυτόχρονα ευέλικτο για styling, με σκοπό τη δημιουργία ποικίλων εμφανίσεων. Ένα μαύρο blazer συνδυάζεται με ένα πουλόβερ με φερμουάρ και κουκούλα, ενώ ένα double breasted jacket απογειώνεται με την προσθήκη έντονων ώμων. Κομμάτια σαν και αυτό κολακεύουν τη μέση και δημιουργούν ακόμα ένα look αν συνδυαστούν με άνετα παντελόνια.

 

 Fear of God

 

Πλεκτά πουλόβερ, λευκά πουκάμισα, hoodies και sweat pants από κασμίρ συνθέτουν μία απόλυτα ζεστή γκαρνταρόμπα. Και επειδή κανένα outfit δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο αξεσουάρ, η Fear of God κυκλοφορεί και πάλι τα logo caps καπέλα της. Όλη η εκπληκτική συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο site από τις 10 Φεβρουαρίου.

 

 

www.fearodgod.com

 

 Fear of God

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.