Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emma Corrin στη Miu Miu holiday καμπάνια!

Η Emma Corrin στη Miu Miu holiday καμπάνια!

Corrin

Η Miu Miu σάς προσκαλεί στο εορταστικό της σπίτι για τη νέα holiday καμπάνια, με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Emma Corrin.

Το brand Miu Miu κυκλοφορεί την εορταστική καμπάνια του, με κεντρικό πρόσωπο την ηθοποιό και brand ambassador Emma Corrin. Μας προσκαλεί σε ένα σπίτι, το οποίο έχει νοσταλγικό αέρα. Υπάρχουν μόνο δύο πολύτιμες αντίκες και μία παλιά βαλίτσα, τα οποία μπορούν να μας παραπέμψουν στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων. Ωστόσο, το λευκό πάτωμα και οι τοίχοι προσφέρουν έναν ιδιωτικό με άπειρες δυνατότητες, ταυτόχρονα οικείο και κομψό. Η ηθοποιός, με το signature blonde bob κούρεμά της, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ ενός παλαιότερου ρούχου με ένα νεώτερο.

Corrin

Φοράει ένα ανάγλυφο tweed με μία αστραφτερή organza, καθώς και leather μπαλαρίνες, cozy sets από κασμίρ και κομμάτια από fluid jersey υφάσματα. Η holiday καμπάνια τονίζει τα cardigan jackets και τις micro mini φούστες, ως δύο υπέροχα trends για να υιοθετήσετε αυτήν τη σεζόν. Προτείνει και τα shorts-εσώρουχα, κάτω από τις φούστες, τα οποία αναδεικνύουν το signature logo του οίκου. Παράλληλα, γίνεται και μία διακριτή αναφορά στη νέα συνεργασία του brand με την Polaroid και τη Marshall.

Και αυτή η καμπάνια μάς θυμίζει ότι η Emma. Corrin έχει γίνει το πρόσωπο που ταυτίζεται περισσότερο με τον οίκο Miu Miu, το τελευταίο διάστημα.

 

Corrin

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.