Home / Fashion  / Η Dua Lipa είναι η Queen of Classics στη νέα Puma καμπάνια!

Η Dua Lipa είναι η Queen of Classics στη νέα Puma καμπάνια!

Dua

Η Dua Lipa και η Puma σε μία ακόμα συνεργασία. Αυτήν τη φορά αναδεικνύουν την pop star ως την Queen of Classics για το brand!

 

 

Μετά τις διακοπές στη χώρα μας και την official πρεμιέρα της ταινίας. Barbie, η Dua Lipa συνεργάζεται ξανά με την Puma. Αυτήν τη φορά οι δύο συνεργάτες κάνουν “βουτιά” στα πλούσια αρχεία της μάρκας. Αποδεικνύουν μαζί ότι τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια είναι αυτά που μένουν, αναδεικνύοντας την pop star σε Queen of Classics. Η Forever Classic καμπάνια τιμάει την 75χρονη ιστορία του brand με μία σειρά αθλητικού στυλ. Αυτήν τη φορά οι δύο συνεργάτες κάνουν “βουτιά” στα πλούσια αρχεία της μάρκας.

Το lookbook τους περιλαμβάνει τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις, βασισμένες στα κλασικά αρχεία του brand. Όλα τα ρούχα και υποδήματα επιλέχθηκαν από την ίδια τη Dua Lipa, η οποία τα ενσωματώνει στο δικό της στυλ και τα ανανεώνει. Vintage, αθλητικές και παιχνιδιάρικες αναφορές συναντούν μία varsity inspired χρωματική παλέτα!

 

 

Ποια είναι τα classics που εντοπίζουμε στην καμπάνια; Τα 90s skate inspired 180 sneakers, τη σειρά Pure Sports από το 1999, δερμάτινα μπουφάν και αντιανεμικά λογότυπα. Ρίξτε μία ματιά στην καμπάνια και ανακαλύψτε τα ιστορικά κομμάτια Puma στο official site! Ρίξτε μία ματιά στην καμπάνια και ανακαλύψτε τα ιστορικά κομμάτια Puma στο official site!

Dua

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.