Home / Family  / Η Dior SS23 kids collection γιορτάζει τη φύση!

Η Dior SS23 kids collection γιορτάζει τη φύση!

Dior SS23 kids

Ο Γαλλικός οίκος κυκλοφόρησε την καινούργια Dior SS23 kids collection και το αποτέλεσμα είναι super cute!

 

Dior SS23 kids

 

Για ακόμα μία φορά ο Γαλλικός οίκος κυκλοφόρησε μία stylish και απόλυτα χαριτωμένη συλλογή για παιδιά! Με τίτλο A Bucolic Escape, η Cordelia de Castellane δημιούργησε την καινούργια Baby Dior SS23 συλλογή! Εμπνεύστηκε από το πάθος του Christian Dior για τη φύση σε όλες τις μορφές της, τίμησε την κληρονομιά του και μάς ταξίδεψε σε μαγικά τοπία. Για τα κοριτσάκια η συλλογή περιλαμβάνει T-shirts, φορέματα, tops, φορέματα, shorts, cropped blazers, πέδιλα, αρβυλάκια, φούστες, jackets, παντελόνια, playsuits, μαγιό και slippers!

Το cream και οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν δημιουργώντας μία ονειρεμένη Dior SS23 kids συλλογή! Co- ord sets και μεμονωμένα κομμάτια με floral μοτίβα φέρνουν την Άνοιξη και αντιπροσωπεύουν ανέμελες παιδικές στιγμές, γεμάτες παιχνίδι μέσα στη φύση! Τι περιλαμβάνει η collection του high fashion οίκου για τα μικρά αγόρια;

T-shirts, hoodies, αντιανεμικό jacket, baseball cap, cargo παντελόνι σε set με πουκάμισο με κουμπιά, sets από φόρμες, μαγιό και σανδάλια. Και εδώ κυριαρχούν οι παστέλ αποχρώσεις και οι mix and match χρωματικοί συνδυασμοί. Φυσικά στη συλλογή περιλαμβάνονται και baby κομμάτια! Ότι πιο χαριτωμένο θα βρείτε για μωράκια! Ανακαλύψτε τη νέα Baby Dior SS23 collection μέσα από το official site.

Dior SS23 kids

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.