Home / Men  / Η Dior κυκλοφορεί μία ακόμα Icons collection!

Η Dior κυκλοφορεί μία ακόμα Icons collection!

Αφού κυκλοφόρησε η καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, ήρθε η στιγμή για μία ακόμα Icons collection by Dior, σχεδιασμένη από τον Kim Jones.

Ο Kim Jones κυκλοφορεί μία ακόμα Icons collection, για μία εξαιρετικά neo-wardrobe για άνδρες. Ορίζεται από τη λεπτότητα και περιλαμβάνει πλεκτά, denim και formalwear. Οι τελευταίες σιλουέτες ανδρικών του Dior διακρίνονται από καθαρές γραμμές, εκλεπτυσμένα σχήματα και παραδοσιακά σαβουάρ. Μακριά δομημένα παλτό συμπληρώνουν τα φαρδιά παντελόνια και ολοκληρώνουν τη στολή του σύγχρονου επιχειρηματία. Πολυτελή πουλόβερ από κασμίρ και τα μπλουζάκια από βαμβάκι νησιώτικης θάλασσας μιλούν για την τάση του ατελιέ για εκλεκτά υλικά. Ο Kim Jones κυκλοφορεί μία ακόμα Icons collection, για μία εξαιρετικά neo-wardrobe για άνδρες

Γιλέκα με πουλόβερ με κουμπιά πάνω από πουκάμισα και ίσια, λευκά παντελόνια βρίσκονται στη συλλογή. Τα σταθερά jean μπουφάν συνδυάζονται με ριγέ πουκάμισα με κουμπιά και πλισέ ναυτικά παντελόνια. Τα παλτό Ηarrington ολοκληρώνονται με ένα μείγμα μεταξιού, τροφοδοτώντας την υψηλή προσέγγιση της αποτύπωσης στο ανδρικό ντύσιμο.

Icons collection

Ολοκληρώνοντας τη γκάμα, τα αξεσουάρ του Dior – σακίδια πλάτης και τσάντες weekender με το νέο μαύρο, μπεζ και χακί δέρμα Gravity της μάρκας που περιλαμβάνονται – ταιριάζουν στην πολυτελή προσωπικότητα της κάψουλας, όπως και τα ογκώδη παπούτσια φορέματος. Ανακαλύψτε την Icons collection σε επιλεγμένα καταστήματα και στο official site.

Icons collection

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.