Home / Beauty  / Η Darphin μάς συστήνει το Soleil Plaisir Sun Cream!

Η Darphin μάς συστήνει το Soleil Plaisir Sun Cream!

Φέτος το καλοκαίρι η Darphin επαναπροσδιορίζει την αντηλιακή προστασία! Το Soleil Plaisir Sun Protective Cream μας προστατεύει αποτελεσματικά!

 

Η Darphin, για ακόμα μια χρονιά, έχει την καλύτερη λύση για την προστασία από τον ήλιο. Παρουσιάζει το Soleil Plaisir Sun Protective Cream για το πρόσωπο με SPF50. Υπόσχεται να προστατεύσει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA & UVB, προσφέροντας και μία αίσθηση αναζωογόνησης. Όχι μόνο προστατεύει, αλλά αφήνει και την επιδερμίδα λεία, ελαστική και ενυδατωμένη. Έχει ελαφριά και εξαιρετική σύνθεση, χάρη στα βοτανικά συστατικά που περιλαμβάνει.

 

 

Μια επαναστατική αντηλιακή σύνθεση με μείγμα πολύτιμων βοτανικών συστατικών. Το έλαιο Karanja, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα και τα φύκια βραζιλιάνικης προέλευσης, έχει την ιδιότητα να θρέφει, να περιποιείται την επιδερμίδα και να της χαρίζει άνεση και ενυδάτωση. Συνδυάζοντας νότες από Orange Blossom και YlangYlang, το SOLEIL PLAISIR SUN PROTECTIVE CREAM FOR FACE SPF50 αφήνει ένα απαλό, καλοκαιρινό, φρέσκο άρωμα στην επιδερμίδα. Η Darphin επαναπροσδιορίζει την αντηλιακή προστασία!

 

Darphin

 

Χρήση: Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα, ομοιόμορφα, πριν από την έκθεση στον ήλιο. Για να διατηρήσετε και να ενισχύσετε την προστασία, επαναλάβετε την εφαρμογή συχνά και μετά από επαφή με το νερό. Η Darphin ξέρει πώς να μας προστατεύσει και αυτό το καλοκαίρι! Enjoy summer with the best sunscreen!

 

www.dorphin.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.