Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Claudia Schiffer στη νέα Emanno Scervino καμπάνια

Η Claudia Schiffer στη νέα Emanno Scervino καμπάνια

Ο Emranno Scervino αποκάλυψε την καινούργια καμπάνια του με πρωταγωνίστρια την Claudia Schiffer για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024.

 

Από την ίδρυση της μάρκας, ο Ermanno Scervino έχει φτιάξει τα δικά του “αριστουργήματα” στον κόσμο της υψηλής μόδας. Μοναδικά θηλυκά και αισθησιακά ρούχα που επιδεικνύουν την αφοσίωση του brand στο “Sport couture”. Αντλώντας έμπνευση από τις πρωτεύουσες του κόσμου, η προσέγγιση του σχεδιαστή γιορτάζει τις διαφορετικές προσωπικότητες των γυναικών. Ο ίδιος έχει παράδοση στο να επιλέγει γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που έχουν να διηγηθούν συναρπαστικές ιστορίες. Αυτήν τη φορά επέλεξε την Claudia Schiffer για την καμπάνια της σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024.

 

 

Το super model παρουσιάζει τα ξεχωριστά κομμάτια της καινούργια συλλογής. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από ανατομικά και “γλυπτά” σχήματα που γιορτάζουν την απαράμιλλη δεξιοτεχνία και το savoir faire της Ιταλικής μόδας. Κάθε ένδυμα συνδυάζει την πολυτέλεια με την καθημερινή κομψότητα, αντανακλώντας την εκλεπτυσμένη, αλλά προσιτή αισθητική του Ermano Scervino.

Η καμπάνια αναδεικνύει τη συγχώνευση του αθλητισμού και της ραπτικής και ενισχύεται από την ομορφιά και την επιβλητική παρουσία της Claudia Schiffer. Για ακόμα μία χρονιά το brand δείχνει ότι αποτελεί ένα παράδειγμα αφοσίωσης στην ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό. Ο σχεδιαστής και το μοντέλο καλούν τις γυναίκες να αναγκαλιάσουν την ατομικότητα και τη δύναμή τους!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.