Home / Cozyhome  / Architecture  / Η Chelsea Barracks αποκτά 4 νέα διαμερίσματα!

Η Chelsea Barracks αποκτά 4 νέα διαμερίσματα!

Η Chelsea Barracks, μία από τις πιο ακριβές και δημοφιλείς γειτονιές στο Λονδίνο, διευρύνεται με νέα πολυτελή διαμερίσματα.

 

Σίγουρα, η ονομασία Chelsea Barracks είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πολυτελή διαβίωση. Αυτήν τη στιγμή, αποτελεί μία από τις πιο ακριβές και περιζήτητες γειτονιές στο Λονδίνο. Η κατασκευαστική και real estate εταιρεία Qatari Diar μάς “καλωσορίζει” σε μια νέα σειρά πολυτελών διαμερισμάτων στο Whistler Square.

 

Συνολικά, η συλλογή περιλαμβάνει 3 διώροφα διαμερίσματα και ένα πλευρικό (the Bicameral Apartment). Το interior design των εντυπωσιακών διαμερισμάτων ανέλαβε το πολυβραβευμένο design studio Goddard Littlefair. Κατάφερε να δημιουργήσει μία μοναδική σχεδιαστική γλώσσα, που εστιάζει στις έννοιες της φρέσκιας, στοχευμένης και προσωποποιημένης οπτικής, για μια άνετη και απολαυστική καθημερινότητα.

 

Apartment 5, 8 Whistler Square, Chelsea Barracks

Apartment 3, 8 Whistler Square, Chelsea Barracks

 

Τhe Bicameral apartment

Ονομάζεται Bicameral, βρίσκεται στην οδό 9 Whistler Square και είναι το μοναδικό πλευρικό διαμέρισμα της συλλογής. Περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με en-suite μπάνια και απευθύνεται σε λάτρεις της Τέχνης και του design. Έχει μοναδική θέα στο iconic γλυπτό του Βρετανού καλλιτέχνη Conrad Shawcross, που κοσμεί τη γειτονιά του Barracks, χάρη στα τεράστια κατακόρυφα ανοίγματα. 

 

Τον επισκέπτη προετοιμάζουν για την εσωτερική πολυτέλεια της κατοικίας, το μαρμάρινο δάπεδο της εισόδου με τα bespoke ξύλινα ντουλάπια. Εξάλλου, σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος έχουν επιλεχθεί προσεκτικά οι επιφάνειες, όπως επενδύσεις από ξύλο ψαροκόκκαλο.

 

Bicameral Apartment, Chelsea Barracks

 

Μονοχρωματικές επιλογές, αποθηκευτικοί χώροι από λάκα, μαρμάρινοι πάγκοι και μία εντυπωσιακή μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης. Μπουκλέ και δερμάτινα υφάσματα, bespoke ταπετσαρίες και έργα τέχνης, αποκλειστικά φιλοτεχνημένα για την κατοικία, ολοκληρώνουν το πολυτελές σκηνικό.

 

Τα 3 διώροφα διαμερίσματα

Βρίσκονται στην οδό 8 Whistler Square και προσφέρουν όλα ιδιωτικούς, εξωτερικούς χώρους με αυλή και μοναδική θέα στο μονοπάτι του Bourne Walk και στο ιστορικό Royal Hospital.  

 

Και σε αυτά τα διαμερίσματα είναι διάχυτο το στοιχείο της πολυτέλειας. Τοίχοι επενδεδυμένοι με πέτρα, οροφές με φατνώματα και δάπεδα από ασβεστόλιθο με μαρμάρινες λεπτομέρειες. Φυσικά, τα ίδια υλικά συναντάμε και στα μπάνια με τις μαρμάρινες μπανιέρες και ντουσιέρες, αλλά και στα υπνοδωμάτια και τους ξενώνες.

 

Apartment 4, 8 Whistler Square, Chelsea Barracks

Apartment 5, 8 Whistler Square, Chelsea Barracks

Cozy πολυτέλεια στις κρεβατοκάμαρες του Apartment 5

Apartment 4

 

Ταπετσαρίες από Phillip Jeffries, Tektura και Altfield χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν βάθος και υφή. Πολλές από τις επενδύσεις έχουν ανακλαστικές ιδιότητες, ώστε να δημιουργούνται ιδιαίτερα παιχνίδια με το φυσικό φως, που εισέρχεται άπλετο στα διαμερίσματα.

 

www.chelseabarracks.com 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath