Home / Fashion  / Η Charlotte Casiraghi είναι το απόλυτο Chanel Girl

Η Charlotte Casiraghi είναι το απόλυτο Chanel Girl

Με την καινούργια Chanel καμπάνια να κυκλοφορεί, η Charlotte Casiraghi απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί είναι το απόλυτο girl του οίκου.

 

 

Η Charlotte Casiraghi μεγάλωσε προσπαθώντας να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όταν μπήκε στην οικογένεια της Chanel έδειξε στον κόσμο τη ξεχωριστή λάμψη και ομορφιά της. Από τότε που έγινε global ambassador του οίκου αναδείχθηκε ως το απόλυτο Chanel Girl. Διοργάνωσε λογοτεχνικές εκδηλώσεις, εμφανίστηκε έφιππη στο haute couture show, παρακολουθεί όλα τα shows και πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες. Τώρα ο οίκος έκανε ένα βήμα παραπέρα στη δημιουργική τους σχέση και δημιούργησε μία συλλογή εμπνευσμένη από το στυλ της, για τη σεζόν φθινόπωρο 2022.

 

 

Η Charlotte ενσαρκώνει τη γοητεία της Chanel με έναν πολύ αυθεντικό και φυσικό τρόπο, ενώ παραμένει πιστή στον δικό της κόσμο, δήλωσε η δημιουργική διευθύντρια Virginie Viard. Από τη δικιά της πλευρά, η Charlotte Casiraghi χαρακτήρισε τη συνεργασία μία φυσική συνενοχή χωρίς εξηγήσεις. Δεδομένου ότι η σχεδιάστρια την ξέρει από παιδί.

 

 

Στη συλλογή εντοπίζουμε κοστούμια με φαρδιά παντελόνια, γκρι ή lime tweed και όλα τα κλασικά αξεσουάρ που θυμίζουν Chanel. Η Charlotte Casiraghi λατρεύει και τα μαύρα φορέματα με δαντέλα ή από βελούδινο ύφασμα. Jeans με πιέτες και καπιτονέ bomber jackets. Κομμάτια που της αρέσει να φοράει κάθε μέρα και που την κάνουν να νιώθει άνετα.

 

 

www.chanel.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.