Home / Beauty  / Η Charlize Theron είναι το πρόσωπο της skin care σειράς της Dior

Η Charlize Theron είναι το πρόσωπο της skin care σειράς της Dior

Charlize Theron
Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας, Charlize Theron και Dior προχωρούν σε μία ακόμα πιο στενή σχέση.

 

Όλοι θυμόμαστε τις εντυπωσιακές καμπάνιες του best-seller αρώματος J’adore και ακόμα περισσότερο τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Charlize Theron. Από το 2004, η ηθοποιός έχει ταυτιστεί με το J’adore, όταν προτάθηκε να γίνει κεντρικό.πρόσωπο του αρώματος, αμέσως μετά την κατάκτηση του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την ταινία Monster.

 

Σήμερα, ο γαλλικός οίκος αποκαλύπτει τη συνέχεια της μεταξύ τους συνεργασίας, με την Charlize Theron να ανακηρύσσεται ως Global Brand Ambassador για τη σειρά περιποίησης προσώπου της Dior. Μάλιστα, η Theron θα γίνει η πρώτη ηθοποιός που θα διαδεχθεί τον ρόλο της brand ambassador.για την skin care σειρά της Dior, μετά την Sharon Stone, η συνεργασία της οποίας διήρκεσε από το 2005 μέχρι και το 2008. Εκτός από τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας της Dior, η ηθοποιός θα εκπροσωπήσει και τη σειρά κοσμημάτων του οίκου.

 

 

Η Charlize είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας, που ενσαρκώνει το πνεύμα της Dior. Το σπάνιο ταλέντο της, η δέσμευσή της και η απόκοσμη ομορφιά της την κάνουν σύμβολο. Είναι επίσης, πραγματικά προσγειωμένη και εκεί ακριβώς βρίσκεται η πραγματική ομορφιά της”,.ανέφερε η Véronique Courtois, Διευθύνων Σύμβουλος της Parfums Christian Dior.

 

Ωστόσο, η ανακοίνωση της Theron ως Global Ambassador για τη Skin Care Line.και τη σειρά κοσμημάτων της Dior σηματοδοτεί κατά κάποιον τρόπο το τέλος μίας εποχής, αφού η ηθοποιός δε θα είναι πλέον το πρόσωπο του J’adore. Σύμφωνα με την Dior, η ανακοίνωση του νέου προσώπου του.οίκου θα γίνει σε επόμενο χρόνο.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada