Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Chanel Iman είναι το fashion boost της εβδομάδας!

Η Chanel Iman είναι το fashion boost της εβδομάδας!

Chanel Iman

Τα looks της Chanel Iman μάς δίνουν την καλύτερη στιλιστική έμπνευση για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας! Ανακαλύψτε τα με ένα απλό scroll! 

 

Καλή εβδομάδα γεμάτη μόδα και styling! Αυτήν τη φορά αναζητούμε το τέλειο outfit, ανατρέχοντας σε έναν ακόμα Insta λογαριασμό. Τα supermodels μπορούν να προσφέρουν την ίδια στιλιστική έμπνευση με τα fashion girls. Ορισμένα μοντέλα παρέχουν στα social media υπέροχο fashion feed, πέρα από τη δουλειά τους. Ένα από αυτά η Chanel Iman, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά looks!

 

‘Έχει αναδείξει τη δύναμη του μονόχρωμου, καθώς και του jean με ένα μαύρο top! Γνωρίζει την στιλιστική επιτυχία που θα προσφέρει το απλό, το οποίο απογειώνει πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ!Για την εποχή του καλοκαιριού σού προτείνει cut out σύνολα, είτε σε φούστα, είτε σε φόρεμα, jean shorts με θηλυκά tops, co-ord sets, crochet κομμάτια και baggy jeans με heels, glam top και blazer. Η ίδια δίνει έμφαση και στο hairstyle, ενώ σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει φυσικό και απαλό μακιγιάζ.

 

Δείτε τα looks της Chanel Iman που μας εντυπωσίασαν περισσότερο και εμπνευστείτε από το simple και υπέροχο στυλ της! Ποια εμφάνιση σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.