Home / Fashion  / Η Carolina Herrera γιορτάζει 40 χρόνια

Η Carolina Herrera γιορτάζει 40 χρόνια

Ο διάσημος οίκος γιόρτασε 40 χρόνια από την ίδρυση του, με μια Carolina Herrera SS 22 collection με μια συλλογή γεμάτη ζωντάνια.

 

Ο creative director του οίκου Wes Gordon γιορτάζει 40 χρόνια από την ίδρυση του και παρουσίασε την Carolina Herrera SS 22 collection στο ατελιέ του στη Νέα Υόρκη. Μια συλλογή γεμάτη τολμηρά και ζωντανά χρώματα, την οποία περιέγραψε ως ένα φρέσκο φόρο τιμής. Συγκεκριμένα αναφέρεται στα στοιχεία που όριζαν τη δεκαετία του 80, τη γοητεία της και τη διασκέδαση της.

 

 

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και ζωηρά χρώματα φέρνει στο προσκήνιο όσα ορίζουν τον οίκο και όσα θα φέρει αυτός στο μέλλον. Η αίθουσα έμοιαζε με αίθουσα χορού μια παλαιότερης εποχής, που έχει την ίδια γοητεία με τα 90s. Κάθε κομμάτι μπορεί να ήταν κομψό, αλλά και παιχνιδιάρικο ταυτόχρονα. Κοντά coctail φορέματα, φουσκωτοί ώμοι και μακριά gowns. Τα crop tops, οι mini skirts και τα bralletes πρόσθεσαν μια σύγχρονη και νεανική πινελιά. Τα κοσμήματα, τα hairstyles και το make up ταίριαξαν γάντι με τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

 

Courtesy of Carolina Herrera

 

Όλα τα εκπληκτικά κομμάτια, αλλά και το εντυπωσιακό show ήταν κάτι που και η ίδια η Carolina Herrera θα είχε εγκρίνει. Μια συλλογή που υμνεί τη γυναίκα και της δίνει αυτοπεποίθηση.

 

Courtesy of Carolina Herrera

 

www.carolinaherrera.com

 

Courtesy of Carolina Herrera

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.