Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Caro Daur είναι η fashion inspiration της ημέρας!

Η Caro Daur είναι η fashion inspiration της ημέρας!

Η fashion influencer Caro Daur μάς εμπνέει για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας τα πιο stylish outfits! Ανακάλυψε όσα ξεχωρίσαμε!

 

Η Γερμανίδα Caro Daur ξεκίνησε να ασχολείται με τον κόσμο της μόδας το 2014, δημιουργώντας ένα fashion blog. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως μέσα από τα social media, συγκεκριμένα μέσα από το Instagram. Στην ηλικία των 27 μετράει πάνω από 3,5 εκατομμύρια followers, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς. Κάθε της post είναι και μία νέα fashion έμπνευση για εμάς! Κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα στο προφίλ της ξεχωρίσαμε κάποια από τα outfits της που μας εντυπωσίασαν περισσότερο και σας τα παρουσιάζουμε.

 

Αντιλαμβανόμαστε ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο μαύρο και το λευκό. Προτιμάει τις earthy αποχρώσεις και τα περισσότερο minimal και elegant looks. Ωστόσο δε διστάζει να πειραματιστεί με τις αποχρώσεις και τα prints. Έχει μεγάλη αδυναμία στους οίκους Prada, Gucci και Dolce & Cabana με τους οποίους και συνεργάζεται στενά. Διατηρεί την ταυτότητα του στυλ της, την οποία, όμως, αναβαθμίζει συνεχώς. Το low bun είναι το signature hairstyle της. Αυτό που μας αρέσει στην Caro Daur είναι το πώς της αρέσει να παρουσιάζει τα looks της μέσα από funny TikTok.

 

Δείτε τα stylish looks της Caro Daur που μας εντυπωσίασαν περισσότερο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.