Home / Fashion  / Η Candice Swanepoel στην F/W 21 καμπάνια της Nicole Benisti

Η Candice Swanepoel στην F/W 21 καμπάνια της Nicole Benisti

Η electric Candice Swanepoel πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια της Nicole Benisti, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

 

Courtesy of Nicole Benisti

 

A true rock and roll fashion! Η νέα καμπάνια της Nicole Benisti για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021 επέλεξε την καλύτερη πρωταγωνίστρια. Η εκρηκτική Candice Swanepoel μάς αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη ξεχωριστή γοητεία της και τον μοναδικό δυναμισμό της. Όλη η ατμόσφαιρα της καμπάνιας, αλλά και ολόκληρη η συλλογή αποπνέουν rock and roll vibes, παρουσιάζοντας τα most wanted κομμάτια γι’ αυτή τη σεζόν.

 

Courtesy of Nicole Benisti

Courtesy of Nicole Benisti

 

Παλτά shearling, puffers jackets, tweeds, sexy κορμάκια και απίστευτα pants κυριαρχούν στην καινούργια collection. Η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από την ομορφιά της Νότιας Αφρικής, χώρα που θαυμάζει και το supermodel. Ήξερε πώς η εκμάθηση μπαλέτου της Candice και το fashion ταλέντο της θα ενσάρκωνε τη δύναμη της σύγχρονης γυναίκας που οραματίζεται.

 

Courtesy of Nicole Benisti

 

www.nicolebenisti.com

 

Courtesy of Nicole Benisti

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.