Home / Beauty  / Η Byoma κυκλοφορεί body care σειρά

Η Byoma κυκλοφορεί body care σειρά

Byoma

Μία από τις πιο αγαπημένες εταιρείας ομορφιάς, η Byoma, λανσάρει σειρά περιποίησης για το σώμα!

 

Με εννέα νέα προϊόντα, η Byoma μπαίνει στον κόσμο του body care! Ακόμα μία μάρκα ομορφιάς που επεκτείνει τη σειρά της και έρχεται για να μας αποδείξει ότι η περιποίηση του σώματος είναι το ίδιο σημαντική! Το brand στοχεύει στο να φέρει την καλύτερη φροντίδα για τον επιδερμικό φραγμό του σώματος. Ποια είναι τα προιόντα που δημιούργησε; Nourishing Body Oil, Smoothing Body Serum, Smoothing Body Polish, Brightening Body Wash, Brightening Body Lotion, Hydrating Body Wash, Hydrating Body Lotion και Sensitive Skin Body Wash.

 

Μέσα σε αυτά τα beauty products θα βρείτε πολλά ενεργά συστατικά που θα σας δώσουν την υπέροχη επιδερμίδα που ονειρεύεστε. Νιασιναμίδη, αζελαϊκό οξύ, ηλεκτρικό οξύ και Blue tansy. Η φόρμουλα είναι φτιαγμένη για να αντιμετωπίζει τις ατέλειες του σώματος, να βελτιώνει τυχόν ανομοιομορφίες και να φωτίζει το δέρμα. Σκοπός της Byoma είναι να φέρει μία μικρή επανάσταση στη βιομηχανία της περιποίησης του σώματος.

 

 

Πιστεύει ότι σιγά σιγά οι καταναλωτές πρέπει να αρχίσουν να επιλέγουν προϊόντα body care όχι μόνο με βάση τη μυρωδιά τους. Να κάνουν τις αγορές τους στοχεύοντας σε σειρές που είναι κλινικά αποτελεσματικές. Η Byoma δεσμεύεται να γεφυρώσει αυτό το χάσμα.

 

www.byoma.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.