Home / Beauty  / Η Bobbi Brown μάς συστήνει το νέο προϊόν της!

Η Bobbi Brown μάς συστήνει το νέο προϊόν της!

Το αγαπημένο brand Bobbi Brown καλωσορίζει το καινούργιο Crushed Creamy Color for Cheeks & Lips, ανανεώνοντας την πλούσια συλλογή του.

 

Η αγαπημένη Crushed Collection της Bobbi Brown ανανεώνεται με το νέο Crushed Creamy Color για ζυγωματικά και χείλη. Σας καλεί να ανακαλύψετε την πιο sexy πλευρά του εαυτού σας, με απαλή σύνθεση και εύκολη εφαρμογή. Όσο για το χρώμα του; Μοναδικά ακαταμάχητο! Περάστε όσες στρώσεις επιθυμείτε, αναμείξτε το και χαρίστε στα χείλη και στα ζυγωματικά σας ένα feel-good ροδαλό αποτέλεσμα. Το απαλό του χρώμα αναμειγνύεται εύκολα και ολοκληρώνει άψογα το look που επιθυμείτε.

 

 

Η κρεμώδης και ενυδατική του σύνθεση χαρίζει μια αναζωογονητική λάμψη στην επιδερμίδα, δίνοντάς της μια υγιή και πολύ φρέσκια όψη. Το νέο Crushed Creamy Color σάς παρασύρει σε ένα παιχνίδι χρωμάτων σε ζυγωματικά και χείλη και μετατρέπει τη ρουτίνα ομορφιάς σας σε μια απλή και ευχάριστη τελετουργία. Η Bobbi Brown με το καινούργιο επαναστατικό προϊόν της φέρνει νέες δυναμικές και statement αποχρώσεις.

 

 

Sweet coral, Berry bright, Parisian red και Pink passion είναι οι τέσσερις υπέροχες νέες χρωματικές επιλογές. Το Crushed Creamy Color for Cheeks & Lips της Bobbi Brown ενυδατώνει τα χείλη και προσφέρει ένα κραγιόν με αίσθηση balm. Ένα μαγικό αποτέλεσμα που κρατάει όλη μέρα!

 

 

Ανακαλύψτε τα καινούργια beauty products του brand για την Crushed Creamy Color συλλογή μέσα από το official site!

www.bobbibrown.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.