Home / Fashion  / Η Beyoncé μας παρουσιάζει την Ivy Park Rodeo Collection

Η Beyoncé μας παρουσιάζει την Ivy Park Rodeo Collection

Ανεβείτε στη σέλα σας και γιορτάστε το στυλ των έγχρωμων cow girls και cow boys της Beyoncé, μέσα από την ολοκαίνουργια Ivy Park Rodeo collection.

 

Courtesy of Ivy Park X Adidas

 

Άλλη μια προσθήκη από την Queen Bey για την Adidas. Για το τέταρτο drop του Ivy Park, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια συλλογή εμπνευσμένη από το στυλ των cow boys και cow girls. Η Ivy Park Rodeo collection είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της κλασσικής φθοράς της Americana.

 

 

Μέσα από αυτό το drop γιορτάζεται το αντίκτυπο της κοινότητας των έγχρωμων στον αμερικανικό δυτικό πολιτισμό, καθώς και την ιστορία των έγχρωμων πρωτοπόρων στη rodeo σκηνή της χώρας. Η συλλογή αποτελείται από 58 είδη γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και είναι γεμάτη με jeans, φόρμες και jumpsuits.

 

Courtesy of Ivy Park X Adidas

 

Όλα είναι σχεδιασμένα με πινελιές από street και active wear. Παστέλ χρώματα, θηλυκές γραμμές, jean ύφασμα και cow prints κυριαρχούν στην εντυπωσιακή συλλογή. Το IVP ultraboost παπούτσι έρχεται σε δυο νέες χρωματικές αποχρώσεις, όπως και το Forum Mid. Στις 19 και 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει η collection, μέσα από το official site.

 

Courtesy of Ivy Park X Adidas

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.