Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Anouk Yve μάς δίνει το back to the office inspo!

Η Anouk Yve μάς δίνει το back to the office inspo!

Anouk Yve

Δειλή επιστροφή στο γραφείο μετά τις διακοπές και η Anouk Yve είναι η κατάλληλη για το back to the office inspo που χρειαζόμαστε!

 

Οι περισσότεροι από εμάς επιστρέφουμε σιγά σιγά στη ρουτίνα μας και αυτό συνεπάγεται και στο γραφείο. Το πιο πιθανό είναι ότι το μυαλό μας ακόμα ταξιδεύει στην παραλία και τη θάλασσα και δεν έχουμε καμία όρεξη να φορέσουμε κάτι άλλο πέρα από το μαγιό μας. Ωστόσο, το back to reality δεν μας το επιτρέπει και βρισκόμαστε πάλι στην κατάσταση της επιλογής ρούχων για τη δουλειά. Κάτι που μπορεί να προβεί ιδιαίτερα δύσκολο, αφού η έμπνευσή μας είναι μικρή έως και ανύπαρκτη. Που θα βρούμε το inspo που χρειαζόμαστε; Σε κάποιο από τα fashion girls του Instagram! Αυτήν τη φορά θα επιστρατεύσουμε την Anouk Yve!

 

Το προφίλ της στο Instagram και το στυλ της είναι μία ωδή στο aesthetic minimal. Μας αποδεικνύει ότι με λίγες κινήσεις θα έχουμε το look που ονειρευόμαστε. Στα minimal but stylish looks θα πρέπει να βασίσουμε το back to the office στυλ μας. Συνδυασμοί άσπρου και μαύρου, maxi αέρινα φορέματα, γιλέκα, λινά κομμάτια, cream αποχρώσεις, απαραίτητη παρουσία κοσμημάτων, διακριτικά αξεσουάρ, statement παπούτσια, βερμούδες και ελαφριά πουκάμισα. Μερικά από τα στοιχεία που θα απογειώσουν την ντουλάπα σας.

 
Μία ματιά στα looks της Anouk Yve και θα είστε πανέτοιμες για επιστροφή στην πραγματικότητα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.