Home / Beauty  / Η Ana De Armas είναι η νέα ambassador της Estée Lauder!

Η Ana De Armas είναι η νέα ambassador της Estée Lauder!

Ana De Armas

Η πανέμορφη ηθοποιός Ana De Armas είναι το νέο πρόσωπο της Estée Lauder.

 

Σαγηνευτική και ακαταμάχητη, η Ana De Armas είναι γνωστή στο κοινό μέσα από τις ταινίες,“No time to die” και “Knives out”. Πριν λίγες μέρες έκανε το ντεμπούτο της και στον κόσμο της ομορφιάς. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι είναι η νέα Global Ambassador της Estée Lauder. Γεμάτη ενθουσιασμό, συγκίνηση και περηφάνια είναι έτοιμη για το νέο ταξίδι με την οικογένεια του iconic brand.

 

 

Μέσα από το μικρό video γνωριμίας της Ana με το κοινό, ανακαλύπτουμε πώς η ηθοποιός αγαπάει τα μικρά πράγματα της ζωής: τους φίλους της, την οικογένεια της και το καλό φαγητό. Από πολύ μικρή ήξερε πώς θέλει να γίνει ηθοποιός και δηλώνει ότι πάντα η υποκριτική θα είναι το πάθος της. Λατρεύει το κόκκινο κραγιόν και ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Ταϋλάνδη. Δεν μπορεί να αποχωριστεί τη μάσκαρα, από τη beauty ρουτίνα της, και χαλαρώνει περισσότερο όταν είναι με τις φίλες της.

 

 

Το brand μας έδωσε μια μικρή γεύση από τις υπέροχες καμπάνιες, που θα πρωταγωνιστεί η ηθοποιός. Επιπλέον, η ίδια παρουσιάζει τα δικά της αγαπημένα προϊόντα της Estée Lauder: ένα make up, ένα κόκκινο κραγιόν, μια μάσκαρα και ένα μολύβι ματιών. Μπορείτε να τα ανακαλύψετε εδώ.

 

 

Αναμένουμε για τα καινούργια πράγματα που θα δημιουργήσει η Estée Lauder παρέα με την πανέμορφη Ana De Armas.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.