Home / Fashion  / Η Ana de Armas αναδεικνύει την ιστορία της γαλλικής δεξιοτεχνίας για χάρη της Louis Vuitton

Η Ana de Armas αναδεικνύει την ιστορία της γαλλικής δεξιοτεχνίας για χάρη της Louis Vuitton

Ana de Armas
Η διάσημη ηθοποιός γίνεται αφηγήτρια μίας πολυτελής ιστορικής αναδρομής για χάρη της νέας High Jewelry Collection Louis Vuitton.

 

Στη νέα της High Jewellery Collection, η Louis Vuitton κάλεσε την Ana de Armas να αναδείξει.την πολυτελή χειροτεχνία και το καινοτόμο πνεύμα της Γαλλίας του 19ου αιώνα. Η Awakened Hands, Awakened Minds δεν είναι απλώς μία νέα συλλογή κοσμημάτων,.αλλά ένα ταξίδι στον χρόνο, μία γιορτή του savoir-faire σε μία περίοδο επιδραστικών αλλαγών.

 

Αυτή η πολυτελής αναδρομή στο παρελθόν έχει ως αφετηρία την παρακμή της βασιλικής αυλής,.μία εποχή που έδωσε στους τεχνίτες μία άνευ προηγουμένου ελευθερία να πειραματιστούν. Αυτή η δημιουργική ελευθερία οδήγησε σε μια αναγέννηση της χειροτεχνίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ξυλουργικής, της κλωστοϋφαντουργίας και κυρίως της κατασκευής κοσμημάτων. Ο Louis Vuitton, ένας νεαρός μαθητευόμενος που έφτασε στο Παρίσι το 1837, ήταν μεταξύ εκείνων που επηρεάστηκαν από αυτή τη ζωντανή ατμόσφαιρα. Τα καινοτόμα σχέδιά του για επίπεδα, στοιβαζόμενα μπαούλα, τα οποία ήταν ιδανικά για ταξίδια,.αντανακλούσαν τη φιλοδοξία και την εφευρετικότητα της εποχής.

 

"</p

 

Η Francesca Amfitheatrof, Creative Director της νέας συλλογής κοσμημάτων του γαλλικού οίκου.κατάφερε να συνδυάσει επιδέξια την ιστορική αφήγηση της Γαλλίας του 19ου αιώνα με την κληρονομιά του Louis Vuitton. Η Amfitheatrof εξηγεί ότι η χειροτεχνία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έγινε το θεμέλιο του τι σημαίνει πολυτέλεια σήμερα, σηματοδοτώντας τη γέννηση της γαλλικής Art de Vivre.

 

Κάθε κομμάτι της συλλογής αναδεικνύει το μεγαλείο της εποχής, συνδυάζοντας περίπλοκα διακοσμητικά στοιχεία με τολμηρά και προνοητικά σχέδια.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada