Home / Beauty  / Η Adut Akech είναι η νέα global ambassador της Estée Lauder

Η Adut Akech είναι η νέα global ambassador της Estée Lauder

Η οικογένεια της Estée Lauder καλωσορίζει το supermodel Adut Akech, ως τη νέα globar ambassador του brand.

 

Το supermodel Adut Akech θεωρείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα της γενιάς του και πρόσφατα μπήκε στην οικογένεια της Estée Lauder. Προσθέτοντας ακόμη ένα επίτευγμα σε μια αξιέπαινη καριέρα, σε ηλικία μόλις 19 χρονών. Ως η νέα global ambassador του beauty brand θα πρωταγωνιστήσει σε μελλοντικές καμπάνιες, η πρώτη, εκ των οποίων, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

 

 

“Η Adut είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο υποσχόμενα αστέρια της μόδας. Πιστεύουμε ότι η απίστευτη ιστορία, προσωπικότητα και ομορφιά της θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε και να εμπνέουμε το κοινό μας και να την καθιερώσουμε σε beauty icon της γενιάς της”, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας.

 

 

 

“Τo να γίνω μέλος της οικογένειας Estée Lauder είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Estée Lauder έχει μια τόσο καταπληκτική κληρονομιά και η ιστορία της κυρίας Estée Lauder συνεχίζει να αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Όπως και αυτή, ελπίζω να εμπνεύσω τα κορίτσια, παντού, να μην σταματήσουν να ακολουθούν τα όνειρά τους”, δήλωσε το μοντέλο.

 

www.esteelauder.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.