Home / Fashion  / Η adidas αποτίει φόρο τιμής στην πιο εμβληματική σιλουέτα της

Η adidas αποτίει φόρο τιμής στην πιο εμβληματική σιλουέτα της

adidas
Bella Hadid,  A$AP Nast, Jules Koundé, Melissa Bon, και Sabrina Lan αποτίουν φόρο τιμής στα SL 72.

 

Κάνοντας το ντεμπούτο τους το καλοκαίρι του 1972, τα SL 72 της adidas αποτέλεσαν τη σπίθα, η οποία έδωσε το έναυσμα για τη μεγάλη αλλαγή στον τρόπο κατασκευής των αθλητικών παπουτσιών. Σήμερα, πάνω από μισό αιώνα αργότερα, τη στιγμή που ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι δύο έννοιες.πιο συνυφασμένες από ποτέ, η διαχρονική σιλουέτα φοριέται από αληθινούς Originals, σε κάθε μεριά του κόσμου.

 

Η adidas, λοιπόν, ξανασυστήνει στο κοινό της τα SL 72, με μία τιμητική καμπάνια. Έχοντας επιλέξει για κεντρικά πρόσωπα της νέας καμπάνιας τους Bella Hadid, A$AP Nast, Jules Koundé, Melissa Bon, και Sabrina Lan.και για φωτογράφο τον Kenny Germé, η adidas αποτίει φόρο τιμής σε μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές σιλουέτες.

 

adidas

 

Στη νέα καμπάνια, τα SL 72 ανανεώνονται και παρουσιάζονται εκ νέου σε διαφορετικούς χρωματισμούς. Λευκό, κόκκινο, μαύρο, μπλε και κίτρινο είναι οι χρωματικές.εκδοχές τις οποίες επέλεξε η adidas, προκείμενου να επανασυστήσει τα εμβληματικά της sneaker. 

 

 

Εκτός από τη φωτογράφιση, τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας πρωταγωνιστούν.και σε ένα short film -σε σκηνοθεσία Thomas Lachambre- που αναδεικνύει τη σημασία των SL 72 για την adidas. που αναδεικνύει τη σημασία των SL 72 για τo brand.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada