Home / Fashion  / Η 1η Egypt Fashion Week είναι γεγονός!

Η 1η Egypt Fashion Week είναι γεγονός!

Egypt Fashion Week

Από τις 12 έως και τις 15 Μαΐου του 2023 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Egypt Fashion Week! Δείτε όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

 

Big fashion news! ‘Ηρθε και η στιγμή της Αιγύπτου να στήσει τη δική της Εβδομάδα Μόδας. Η πρώτη Egypt Fashion Week θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως και τις 15 Μαΐου αυτού του έτους, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου και Οικονομικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Γεωργίας. Σύμφωνα με επίσημο δελτίου τύπου, το μεγάλο αυτό event θα αποτελέσει μία γιορτή του πολιτισμού, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Υπερήφανοι για την κληρονομιά και τον πολιτισμό, οι διοργανωτές εμπνέονται από αυτά τα στοιχεία για τον σχεδιασμό της Εβδομάδας Μόδας. Ταυτόχρονα αναγνωρίζουν και τη σημασία της γεωργίας μέσα από την οποία οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι έχτισαν μία ολόκληρη αυτοκρατορία.

 

 

Ωστόσο, δε θέλουν να μείνουν μόνο στο παρελθόν και στον πλούτο τον επιτευγμάτων. Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, επιθυμούν να δείξουν στον κόσμο το παρόν. Έναν κόσμο δημιουργών, τεχνιτών και ηγετών της βιομηχανίας που έχουν σφυρηλατήσει ένα σύγχρονο αιγυπτιακό DNA. Στην πρώτη Egypt Fashion Week θα παρουσιαστεί η δουλειά διακεκριμένων Αιγυπτίων σχεδιαστών.

 

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες σκοπεύουν να δείξουν στο κοινό ότι μπορεί να ντυθεί όπως θέλει με αιγυπτιακά προϊόντα, υφάσματα και στυλ. Τα πάντα είναι γύρω σας, δηλώνουν. Γιατί να ψάξετε για εισαγόμενα προϊόντα;

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.