Home / Fashion  / Η συνεργασία Skims X Fenty είναι γεγονός

Η συνεργασία Skims X Fenty είναι γεγονός

Kim Kardashian και Kim Jones ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συνεργασία που τάραξε τα δεδομένα. Skims X Fenty collaboration is official!

 

 

Ο Kim Jones από τότε που ανέλαβε τα ηνία του οίκου Fendi έχει λειτουργήσει ως μια αναζωογονητική δύναμη, με την οποία χαράζει μια φρέσκια πορεία στη μακροχρόνια ιστορία του brand. Γεγονός που καταφέρνει και με τις εκπληκτικές συνεργασίες που ετοιμάζει. Μια από αυτές είναι και η Skims X Fenty collection, μέσα από την οποία ένωσε τις δυνάμεις του με την Kim Kardashian.

 

 

Η ιδρύτρια των Skims παρακολουθεί το brand της και τη θέση της στη high fashion να αυξάνεται ραγδαία, κάτι που επέσπευσε η τελευταία της collaboration. Στη συνεργασία, που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και η οποία δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη, βρίσκουμε αισθησιακά κομμάτια που αγκαλιάζουν το σώμα.

 

 

Top, tank dresses, see through κομμάτια, κάλτσες, μαγιό, co-Ord sets και jumpsuits που περιλαμβάνουν τα λογότυπα και την αισθητική και των δυο εταιρειών. Γήινες αποχρώσεις, φούξια και μαύρο συνέθεσαν τη χρωματική παλέτα μιας συλλογής που μπορεί να χαρακτηριστεί κομψή, τολμηρή και αισθησιακή…

 

 

www.skims.com

www.fendi.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.